Išėjęs iš kalėjimo Paulius neturėjo kur prisiglausti, todėl apsigyveno pas mamą.

„Išėjus į laisvę, pirmas dalykas, su kuo susiduri, tai baisiausias klausimas: ką tu, žmogau, veiksi dabar? Ką tu darysi? Buvo daug apmąstymų. Buvo daug vakarų, kada sėdi iš tiesų negatyvioje būsenoje, kai nežinai, ko imtis, nuo ko pradėti“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovas.

Prieš šešerius metus radijo laidų vedėjas dažniau mirgėjo spaudoje nei dabar. Anuomet naujienų portalai rašė apie vieną po kito daromus žinomo vyro nusikaltimus.

Paulius įniko į azartinius lošimus, kuriems reikėjo vis didesnių sumų. Skolos, apgavystės, vagystės tapo nuolatine jo gyvenimo dalimi, kol galiausiai jam buvo iškeltos kelios bylos, todėl Paulius trejiems metams sėdo į kalėjimą.

Paulių teisė ne vieną kartą, kol galiausiai 2018-aisiais jis buvo pasiųstas į kalėjimą. Prislėgtas didelių skolų Paulius bėgo į Airiją, bet ten buvo suimtas, ir svečioje šalyje kalėjo vienerius metus, visą laiką – vienutėje, o vėliau buvo pargabentas į Lietuvos kalėjimą.

37-erių Paulius, įnikęs į lošimus, per dvejus metus pralošė viską – draugus, darbą, karjerą, gerą savo vardą. Dėl šio vyro veiksmų buvo pradėti septyni ikiteisminiai tyrimai. Paėmęs prekes, kompiuterius ir fototechniką, jis pateikdavo banko pavedimo išrašą, o realiai pinigų nepervesdavo.

Ir nors atsistoti ant kojų ir kibti į darbus Pauliui sekasi sunkiai, asmeninis jo gyvenimas klostosi tiesiog pavydėtinai. Išėjęs į laisvę, per mažiau nei dvejus metus Paulius spėjo ne tik susirasti mylimą merginą, bet ir šią vasarą iškėlė vestuves.

Išėjęs iš kalėjimo Paulius pasuko visai kitu keliu – tapo rašytoju ir dainų autoriumi. Jau kalėdamas Paulius parašė savo pirmąją knygą – fantastinį romaną. O rudenį Paulius žada pristatyti ir savo antrąją knygą.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)