Kaip ji jautėsi, kai jos naujas mylimasis buvo viešai vadinamas meilužiu? Ar jo bei jos pačios tokia etiketė neskaudino?

„Šiandien manęs tikriausiai niekas nebeįžeis, nebe tie metai ir nebe tie laikai. Kai tiek pereita, kas čia gali tave įžeisti. Mane gali įžeisti nebent sūnus supykęs ar nepavalgęs, pavyzdžiui, kai tiek gaminau, stengiausi. O tokie dalykai nežeidžia. Nebent prajuokina“, itin atvirame interviu gyvenimo būdo laidoje pasakoja verslininkė, dainininkė ir vizažistė.

Galime tik įsivaizduoti, kaip jautėsi Vaidas, ramiai sau gyvenęs, kai vieną dieną jį pradėjo fotografuoti, sekti tautiečiai. Prieš keletą metų, duodamas žurnalistams komentarą, jis neigė šiuos santykius. Tačiau panašu, kad dabar jam prie dėmesio teks priprasti.

„Buvau sau griežtai nusprendusi, kad man nieko nereik. Man labai fainai. Labai gerai gyvenu.
Ne, kam čia, jau supratau, kas yra santuoka. Supratau, kas yra vyras. Pagimdžiau vaiką, kaip ir viskas padaryta. Ačiū, aš nebenoriu. Gyvenu dėl savęs ir kaifuoju. Ir nesuku sau galvos. Tai vat sakiau sau taip, tačiau matote. Kartais negalima skubėti per daug griežtai kalbėti, nes negali žinoti, kas gyvenime gali nutikti ir kur čia netikėtai pajausi simpatiją.

Ir įvairūs įvykiai, dabartiniai įvykiai, kurie tikrai sukrėtė visus žmones, ne tiktai šou pasaulį, leido sudėlioti visus taškus ant „i“. Tu supranti, koks yra trapus ir trumpas tas gyvenimas. Ir tu supranti, kad tau ne 20 metų ir tu negali savęs įstatyti į rėmus. Ir gyventi pagal tam tikras kažkieno nustatytas taisykles. Dabar mano toks amžius, kad taisykles galiu kurti aš pati sau.

Tai, žinoma, kad aš neturiu noro ir laiko laukti, slėptis, nesimėgauti laisvalaikio leidimu, slėpti kažką pati nuo savęs ir nuo aplinkos, meluoti pačiai sau ir kitiems. Ne, tiesiog aš gyvenu čia ir dabar, nes ir taip suvokiame, kad kiekvienas gyvename jau savo atskirą gyvenimą. Tai natūralu, kad nėra laiko laukti. Tai ir nenoriu laukti. Dar pas mane pats jėgų žydėjimas, aš kaifuoju, dar nėra man 40, o nuo 40 dar labiau kaifuosiu. Tai kažkaip pagalvojau kodėl gi ne“, atvirauja moteris.

Kodėl šiandien Oksana neslepia šiek tiek besigailinti, kad prieš penkerius metus teko santykius su vyru aiškintis viešai?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)