„Aš nežinau, koks yra brangiausias automobilis, bet, tarkime, „Lamborghini“ galėčiau įsigyti, bet man to nereikia. Nereikia dėl to, kad aš stengiuosi visą laiką, taip pat ir kelionėse, apsistoti kažkur centre, kur galėtum viską pasiekti pėsčiomis, o vasarą pasiimti paspirtuką ar pavežėjų programėlėmis pasinaudoti“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Justas.

Nors verslininkai sako, kad jiems tos prabangos prekės reikalingos dėl įvaizdžio, prieš klientus pasirodyti, kokie jie yra tikrai sėkmingi, Justas ne visai sutinka su tokiu požiūriu.

„Čia geras pretekstas yra. Be jokios abejonės, tam tikrose industrijose, kurios susijusios su prabanga, žmonės sako: „man reikia prabangaus automobilio, kad aš parodyčiau, jog esu sėkmingas“. Tačiau yra kitų būdų parodyti, kad tu esi sėkmingas. Bet atrodo dažnai juokingai, kai tas automobilis yra ne žmogaus, o banko ir jis verčiasi per galvą, kad atrodytų sėkmingas, nors galėtų būti sėkmingas. Nes tikslas, tai nėra atrodyti sėkmingam. Tikslas yra būti sėkmingam“, – neabejoja žinomas vyras.

Justas Pikelis

Pro Justo kabineto langus atsiveria įspūdingi vaizdai į upę. Justas Pikelis patenka į turtingiausių lietuvių sąrašą, nors jam dar tik 29-eri. 2018-aisiais jo turtas įvertintas 10 milijonų eurų, tačiau per tą laiką jis tapo dar sėkmingesniu, ir tikėtina, turtingesniu, nors apie pinigus Justas nemėgsta kalbėti. Internete gali rasti krūvą straipsnių, kaip Justas prieš dvejus metus per 18 minučių uždirbo beveik 37 milijonus dolerių, tačiau niekas nekalba apie praradimus. Justas šiandien atviras – pastarųjų buvo išties ne mažiau.

„Yra tekę per dieną prarasti, grubiai tariant, 10 milijonų“, – patikina verslininkas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)