Gydytojai turi džiugią žinią – dabar vis madingesnis tampa natūralumas. Kardinalios plastinės operacijos, ryškūs makiažai – atgyvena, nieko bendro neturinti su grožiu.

„Turbūt esate girdėję russian lips techniką, kuomet lūpos yra nenatūraliai išplečiamos. Niekas to nebeprašo. Buvo madingas nukirstas žandikaulio kampas, kas yra iš tiesų vyriškumo ženklas, moteriai netinkantis. Irgi niekas nebeprašo. Kaip ir milžiniškų sėdmenų ar gigantiškos krūtinės.

Tiesa, vieną atvejį tikrai atsimenu, kai moteris jau turėjo po litro dydžio implantus – tai labai didelė krūtinė. Ir atėjo operacijai norėdama po du litrus kiekvienoje krūtyje. Aš atsisakiau operuoti, o ji, žinoma, supyko“, – sako plastikos chirurgas.

Pažvelgus į Kauno gatvėmis vaikštančius Iloną ir Mantą iš tiesų galėtum pagalvoti, kad šie gražūs ir stilingi žmonės galėtų būti kokie nors mados atstovai ar socialinių tinklų žvaigždės, tačiau jie – dviejų gydytojų šeima. Dermatovenerologė ir plastikos chirurgas po daugiau nei dešimties metų studijų pasirinko bene pelningiausią medicinos sritį.

Šiandien Ilona ir Mantas Sakalauskai turi nuosavą kliniką Kaune, tačiau prieš dvylika metų, kai susipažino dar būdami du medicinos studentai, nė nesvajojo, kad gyvens taip, kaip šiandien.

Ilona ir Mantas Sakalauskai

„Aišku, galime leisti sau atostogas, investuoti į mokslus, turime jaukų stogą virš galvos. Mūsų profesijos yra dėkingos tuo, kad galime dirbti tiek privačiame, tiek valstybiniame sektoriuje. Bet noriu pabrėžti, kad medicinos personalas visas Lietuvoje gauna labai juokingus atlyginimus, ypač tie, kas dirba tik valstybiniame sektoriuje. Tai yra gana liūdna. Mums tiesiog su Mantu pasisekė, kad mūsų buitis iš bendrabučio kambarėlio tikrai labai stipriai pagerėjo. Tačiau aš žinau medikų, kurie po dešimties metų mokslų dar papildomai tvarko butus, kad prisidėtų prie atlyginimų“, – sako gydytoja.

Ilgos darbo valandos ir nuolatinis stresas – nuolatiniai Ilonos ir Manto darbo palydovai. Jie neslepia – dviem gydytojams po vienu stogu gyventi nelengva. Dukrelę auginantys sutuoktiniai sako, kad jiems išties reikėjo laiko išmokti darbo neparsinešti į namus.

„Nereikia vaikytis grožio standartų, tačiau norite to ar ne, tvarkingai, estetiškai atrodantis žmogus skleidžia apie save žinutę, kad geba ir savo karjerą ar net visą gyvenimą tvirtai laikyti savo rankose“, – sako gydytoja Ilona.

Ilona ir Mantas Sakalauskai

Gydytojai šiandien trumpai ir konkrečiai papasakos, ką daryti ir ko nedaryti, kad atrodytume puikiai ir nesentume greičiau laiko. Tačiau visų pirma pasmalsaukime, ką gydytojai mano apie kardinalius garsenybių pokyčius.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją