Elma pakvietė mus į prabangius apartamentus Vilniaus senamiestyje ne šiaip sau – tokiuose ji labai dažnai apsistoja. Manekenei nuolatos tenka keisti gyvenamąją vietą. Juk Simas šiuo metu žaidžia Mažeikių komandoje ir šiame mieste praleidžia daug laiko, o ji pati iki šiol turi pasiūlymų dirbti Taivane.

„Tiesa, užkalbinau jį, bet aš tuo metu nežinojau, kas jis toks iš tikrųjų“, – išskirtiniame interviu laidai „Kasdienybės herojai“ papasakojo Elma, nors daug kas galėtų ir nustebti – kaip gi ji nepažino itin garsaus lietuvių krepšininko?

„Aš nežinau, kaip, bet tikrai nepažinau. Aš juk 10 metų gyvenau užsienyje, ir nieko nežinojau, nieko negirdėjau ir dėl to jokios nuomonės ir nebuvau susikūrusi“, – sako Elma ir neslepia – tai labai padėjo, juk pastaraisiais metais apie Simą Jasaitį žiniasklaidoje aprašyta nemažai skandalingų jo gyvenimo detalių – ir skyrybos, ir kviesta policija.

„Būtent ir sakau: nieko nežinojau apie lietuvišką grietinėlę. Niekuo nesidomėjau. Būdavau išvykusi ir grįždavau kas pusę metų dviem savaitėms. Tuo metu man irgi nerūpėjo, kas vyksta Lietuvoje, – sako pašnekovė ir prisipažįsta, kodėl tuomet ji užkalbino Simą. – Nepriminė man lietuviško tipiško vyro. Buvo banguotais gražiais plaukais, įdegęs ir kažkodėl tai buvo vis tiek man matytas veidas, pažįstamas.“

Elma Šegždavičiūtė

Žinoma dainininkė ir visažo meistrė Oksana Pikul laidoje „Kasdienybės herojai“ prieš keletą mėnesių teigė, kad jos vyras Simas pats nusprendė susikrauti daiktus ir palikti šeimą prieš beveik dvejus metus. Žinoma moteris taip pat tuomet patikino, kad jų skyrybos nebus nei pigios, nei greitos. Pora iki šiol neišsiskyrusi.

„Aš nežinojau tuo metu, kad jis vedęs. Nežinojau, kas gi ta žmona. Tik po to palaipsniui supratau, kurgi aš įsivėliau“, – sako Elma.

O Simo nusivylimą santykiais ir ypač santuoka galima suprasti. Žinomas krepšininkas dukart vedė, abiejuose santuokose susilaukė po sūnaus, abu kartus įsigijo didelius prabangius namus. Ir, ko gero, pasibaigus antrosioms skyryboms, gyvenimą ir vėl teks pradėti iš naujo.

Elma Šegždavičiūtė

Ar Elmai yra tekę kada nors susitikti, pabendrauti su vis dar esama Simo žmona – Oksana Pikul?

Ar iš tikrųjų Simas Jasaitis buvo nusivylęs santykiais ir meile?

Tiesiai šviesiai – apie iššūkių kupiną krepšininko ir manekenės iš Taivanio meilės istoriją – vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)