„Sakoma – duokite mums gerą dvidešimtmetės išvaizdą ir keturiasdešimtmetės protą, būtų tobulas derinys. Tai aš dabar tokiame derinyje ir jaučiuosi. Aš pati sau jaučiuosi gražesnė nei 20. Labiau subrendusi. Turiu patirties. Kažką gyvenime išmokau, o dabar tiesiog mėgaujuosi“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako tris vaikus turinti moteris.

Natalija prisimena, kad antroje santuokoje ji patyrė visko. Nors šeimoje augo trys vaikai, o kauniečiai išties demonstravo gerą gyvenimą, jų namuose buvo visko. Ir smurto, ir pykčių, ir policijos vizitų.

Natalija išties nustebino aplinkinius, kai vieną dieną nusprendė nebetylėti, papasakojo viską, kas jų namuose vyksta, ir netgi tapo tam tikra prasme smurtą patyrusių moterų gynėja.

Natalija Martinavičienė

Tačiau šiandien ji atskleidžia su buvusiu sutuoktiniu sugebėjusi atleisti vienas kitam už viską ir nebejausti nuoskaudų.

„Ir aš tuo labai džiaugiuosi, nes tai yra vaikų tėvas. Nesvarbu, kas tarp mūsų vyko. Vaikai mato mūsų normalų bendravimą, – sako pašnekovė. – Užgniaužti emocijas po teismų maratono tikrai nebuvo labai lengva. – Nebuvo taip paprasta, ir tai ne per vieną dieną įvyko.

Bet man labai pagerėjo viduje, man pradėjo sektis labiau gyvenime. Kai tu esi kažkokiose blogose savo mintyse, tu ir trauki visą blogį, kažkokias nelaimes. Aš nebeturiu priešų, kurių aš nežinočiau.“

Penkiolika metų kartu su savo buvusiu vyru Natalija kūrė verslą. Vėliau viską paliko, o pati ėmė ir pakeitė profesiją – tapo nekilnojamojo turto agente.

Natalija Martinavičienė

O kad ir šiandien Natalija atskubėjo pas mus iš mokslų. „Įsivaizduokite, kaip smagu būti studente, kai tau per 40“, – besijuokdama sako Natalija ir patikina – kai staiga po skyrybų neteko viso iki tol buvusio gyvenimo, užvaldė jausmas, kad nėra ko prarasti, tad pats laikas priimti naujus iššūkius ir nebijoti klysti.

Natalija sako, kad pakeisti profesiją ir apskritai savo gyvenimą iš esmės niekada ne vėlu. O jai labai padėjo disciplina – kuo mažiau tuščio laiko telefone ir kuo daugiau naudingo turinio. „Aš paskaitų klausausi ir kai siurbiu namus, ir kai vaikštau parke“, – sako žinoma moteris.

Natalija Martinavičienė

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją