„Žiūrint, ar tu esi išlaidautojas. Jeigu nori važiuoti su „Bugatti“, tai manau, kad ne. Iš esmės tikrai nedaug kas gali ryžtis tai arenai, įskaitant ir mane“, sako Donatas Montvydas.

„Esu tas atlikėjas, kuris galėtų sau leisti nekoncertuoti pajūrio restoranuose vasarą, tačiau muzika mane jaudina, ir nematau nieko bloga koncertuoti ir mažesnei publikai kurortuose.

Nes aš puikiai suprantu, kad ateina naujos kartos, nauji žmonės ir karjeroje būna, kuomet ateina laikas pailsėti, padaryti pertrauką. Ir kuomet yra tavo laikas, aš vieną dalyką išmokau, kad to reikia nepaleisti.

Nes iš esmės visada, kai yra pikas, jo išlaikyti beveik neįmanoma. Faktas, kad tu vėl pakiltum, tu turi nusileisti, nes negali būti viršūnėje, būdamas vienoje linijoje. O tuomet būna nemažai to vaikiško nerimo, bet tokia yra schema viso šou biznio. Lyg žinau, bet viduje atrodo, kad ne, reikia toliau varyt ir į priekį.“, sako dainininkas.

34-erių Donatas turi savo leidybinę kompaniją, taigi ne tik koncertuoja pats, bet ir padeda kitiems talentams iškilti. „Man nereikia kieto prodiuserio, aš pats jaučiuosi įgalus suvaldyti visą komandą“, sako pašnekovas.

Kiek save prisimena, Donatas visada buvo kuklus ir savo jėgomis nepasitikintis jaunuolis. Nepadėjo net Balio Dvariono muzikos mokyklos diplomas. O į sceną jis išėjo tik garsios vokalo pedagogės Rositos Čivilytės dėka.

Donatas jau yra spaudoje minėjęs, kad turi stiprią savikontrolę, nes buvo itin griežtai auklėjamas savo tėvų. Kai sykį grįžo iš vakarėlio išgėręs alkoholio, gavo stiprų kirtį nuo tėvo per veidą.

Donatas neabejoja, kad kategoriškumą paveldėjo iš savo tėvo taip pat muzikanto. „Gerai, kad tėvas bent anksčiau grojo, bet nedainavo, ir mums neteko konkuruoti, kuris geresnis“, sako Donatas ir patikina, kad jam labai patiko tėvo muzikos pojūtis.

Tačiau kodėl Donatas nesijaučia tėvui jau įrodęs, kad yra kažko vertas muzikoje?

Ar būdamas muzikanto sūnumi, Donatas tikrai niekada neturėjo ambicijos jo praaugti? Ar buvo jų santykiuose konkurencijos ar kritikos?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (47)