Ignas pasiūlo mums pasiplaukioti jo jachta. Plaukiant Danės upe į Kuršių marias į skandalingą pajūrio verslininką sminga išties nemažai žvilgsnių. Kažin, vietiniai tiesiog atpažįsta savo kraštietį, yra girdėję apie jo skandalus ar tiesiog akį traukia prabangus Igno laivas ir išdidus jo kapitonas.

33-ejų vyras sako dabar esantis atsparus moterų dėmesiui. Bet taip buvo toli gražu ne visada. Ir už savo silpnumo akimirkas jam ir šiandien tenka vykdyti nemažai įsipareigojimų.

Mūsų laidoje Ignas šiemet jau pasakojo, kad kai buvo vedęs, susipažino su Viktorija Siegel. Susižavėjo vienas kitu ir turėjo slaptą meilės romaną. Apie kurį, žinoma, vėliau viską sužinojo ir jo žmona. O kaip gi kitaip – juk šiandien garsi nuomonės formuotoja ir tuometinė Igno žmona buvo pažįstamos.

Ignas Jomantas

Tačiau šįkart jis nusprendė atskleisti dar vieną įdomų savo asmeninio gyvenimo faktą – žinomas pajūrio verslininkas turi du vaikus – sūnų ir dukrą, kurių amžius skiriasi vos keliais mėnesiais.

Ignas vedė gana jaunas – 25-erių: „Nemažai laiko draugavome, tad moteris atėjo ir pasakė, kad reikėtų pagalvoti apie santuoką. Vyrui ta santuoka nemaišo. Moterims tai labai svarbus dalykas.

Tai ir įvyko santuoka. O kaip ir prieš tai buvusiame interviu pasakojau, vienu metu tada Viktorija Siegel buvo mano meilužė. Praėjo kiek laiko, Viktorija dingo iš mūsų gyvenimo, bet atsirado kita moteris.“

Vyras neslepia – kurį laiką situacija išties buvo komplikuota.

Ignas Jomantas

„Abi vienu metu buvo nėščios. Viena buvo jau 6 mėnesius nėščia, o kita pastojo. Stengiausi nesusipykti nei su viena, nei su kita moterimi.

Kitas gal panikuotų, galvotų, kas čia darosi, kas čia vyksta, bet man kažkaip nebuvo tokios panikos. Normaliai reagavau į visą tą situaciją. Tiesiog yra kaip yra. Supratau, kad tiesiog reikia daugiau dirbti, nes reikės daugiau išlaikyti.

Dar gal net sakyčiau, man labai daug davė visas šitas įvykis. Nes po šio įvykio kažkaip ir didžiulė sėkmė aplankė, ir tikriausiai paties toks užsispyrimas, atsakomybės jausmas didelis buvo. Gal net daugiau stengiausi, daugiau rimtesnių projektų padariau, man vaikai sukūrė tokį užsidegimą. Aš tikrai neklausiau kažkokių moterų dejonių, o buvau orientuotas į tikslus“, – sako pašnekovas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)