„Prieš vienuolika metų skyriausi su vyru, tačiau mano pačios pokyčiai padėjo išsaugoti šeimą“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Milda, žinomo žurnalisto ir rašytojo, knygos „Gaono kodas“ autoriaus Ryčio Sabo žmona.

Tačiau prieš pradėdama pasakoti savo gyvenimo istoriją, 44-erių psichologė turi vieną labai svarbų patarimą moterims, į ką atkreipti dėmesį per pirmąjį pasimatymą.

„Jeigu per pirmą pasimatymą vyras nepasiūlo sumokėti sąskaitos – ačiū, viso gero. Į antrą pasimatymą tikrai daugiau neverta eiti“, – sako psichologė.

Ne paslaptis, kad didesnė dalis įvairių mokymų ir seminarų dalyvių – moterys. Tačiau Milda ne iš tų, kuri tik paguostų ir pagirtų. Ji moterims sako tiesiai šviesiai: „Jei gyveni su vyru ir esi nelaiminga, tai tik tavo pačios atsakomybė.“

Milda dažnai konsultuoja lietuvius, atsidūrusius santykių krizėje. Tačiau ji ir pati neslepia savo istorijos. Milda ir jos ketveriais metais vyresnis vyras rašytojas ir žurnalistas Rytis susituokė dar visai jauni, vėliau gimė dvi dukros. Ir nors šiandien pora yra kartu, prieš vienuolika metų jie jau buvo pradėję skyrybų procesą.

Milda sako, kai prieš daugiau nei dešimt metų skyrybų procesui įsibėgėjus ieškojo sau pagalbos, jos nerado.

Tačiau dabar Milda ne tik pati veda daugybę mokymų, tačiau ne mažiau investuoja ir į save. „Tik nesakykite mano vyrui, bet šiemet aš jau išleidau dvidešimt tūkstančių eurų savo tobulėjimui, nors šiaip jau ir kasmet skiriu bent dešimt tūkstančių“, – sako Milda.

Milda patikina – idealu, kai moteris gali rūpintis namais, dirbti mėgstamą darbą, net jei jis nėra pats pelningiausias, o vyras atsakingas už šeimos išlaikymą.

Kodėl Milda norėjo, kad jos vyras susirastų meilužę?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (141)