„Aš įsikėliau dainas, ir sprogo bomba per vieną vakarą. Man buvo 18 metų, galvojau, ką man daryti, kas čia vyksta? Taip viskas vyko visiškai atsitiktinai.

Bet iš tiesų, iš dabarties, iš brandžios jaunos moters pozicijos galiu pasakyti, kad buvo viskas per anksti. Tu negali susitvarkyti nei su tūkstančiais gerbėjų, nei su atsakomybe“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ atvirai pasakoja dainininkė.

Daugelis lietuvių Migloko atpažįsta iš „Eurovizijos“ atrankų. Bet net tokioje populiarioje scenoje dainininkė nebando prisitaikyti ar kitaip įtikti publikai bei komisijai.

Tačiau žvaigždžių liga ji, patikina, išties sirgusi.

Miglė Vilčiauskaitė-Migloko

„Buvo, atsimenu. Ėjau 3 kartus per savaitę į pasimatymus arba daugiau. Šiaip aš nesu pasikėlusi. Galbūt esu savotiška. Galiu pasakyti – sudėtingas personažas, bet niekada nebūnu pasikėlusi“, – sako pašnekovė.

Baigusi mokyklą Migloko išvyko studijuoti į Olandiją. Ten ji studijavo muzikos prodiusavimą ir po to šiuolaikinį meną. Ir šiandien patikina, kad multikultūrinė aplinka labai ją pakeitė.

„Aš myliu Lietuvą ir čia viskas nuostabu. Bet kartais, būdama per daug spalvinga, jausdavausi čia keistai. Olandijoje, pavyzdžiui, tu nieko nenustebinsi, todėl aš jaučiausi savo vietoje, ir ten tiek daug žmonių, tokių kaip aš“, – prisimena žinoma moteris.

Miglė Vilčiauskaitė-Migloko

Migloko patikina, kad iš viso pasaulio į Olandiją suvažiavusius jaunuosius kūrėjus labiau domino revoliucinga veikla visuomenėje, saviraiška, o ne bukas noras tiesiog tapti žvaigžde.

Nepaisant vaikystės visiškai bohemiškoje šeimoje ir tokios meniškos sielos, Migloko šiandien džiaugiasi savo gyvenime galėdama ir kurti muziką, ir turėti šeimą bei auginti vaikus – sūnų ir dukrą. Todėl ji save vadina išties laiminga moterimi, kuri rado gyvenimo balansą ir juo mėgaujasi.

Šiandien 32-ejų dainininkė – jau dviejų vaikų mama. Apie santuoką Migloko sako ir dabar negalvojanti. Nors jie su Laimiu gyvena kaip tradicinė šeima, dainininkė patikina nemananti, kad santuoka suteikia saugumo ir stabilumo. „Kuo jis patraukė? Sužavėjo, kad išsiskyrė iš kitų. Man jis pasirodė labai gražus. Turiu silpnybę gražiems vyrams“, – sako žinoma moteris.

Miglė Vilčiauskaitė-Migloko

Migloko ne tik koncertuoja ir kuria muziką, tačiau ir kitiems veda dainų rašymo kursus bei pati studijuoja muzikos terapiją. O dabar Migloko išduoda dirbanti prie labai įdomaus laukinio balso projekto ir rudenį žada išleisti mokomąjį vokalinį albumą, kuriame kvies visus mokytis dainuoti kartu su ja.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.


Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją