„Aš šliaužiau iki vonios, iki tualeto. Skausmai kiekvieną rytą buvo nežmoniški. Kojos tindavo“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažino Mia.

Nors Mia septyniolikos susilaukė sūnaus ir viena jį augino, todėl žino, kas yra nepriteklius, vis dėlto pastarieji metai buvo vieni sunkiausių jos gyvenime. Mia paliko savo vyrą, pradėjo teisminius skyrybų procesus, ir kai jau atrodė, kad galės pradėti naują gyvenimo etapą, pasirodymo metu išsigandusi nušoko nuo dviejų metrų aukščio scenos ir susilaužė abi kojas.

„Aš nušokau nuo scenos. Nušokau iš baimės, ta prasme, buvau išgąsdinta, tiesiog bėgau ir baigėsi scena. Man žiūrovai sakė, kad nušokau kaip katė. Nuo 2 metrų aukščio scenos nušokau ant aukštų aukštakulnių. Aukštakulniams nieko neatsitiko, aš nepargriuvau, aš tiesiog buvau šoko būsenoje. Nuėjau į užkulisius, tada grįžau, prisėdau prie staliuko, bet ant scenos jau nebesugebėjau užlipti.

Kelias iš Kauno į Vilnių buvo toks, kad aš dar nesupratau kas įvyko, mane nunešė į mašiną ir išvežė į Vilnių. Ir Lazdynų ligoninėje man konstatavo, kad abi kojos lūžusios. Aš ir dar tada nesupratau, kas įvyko, man atrodė viskas labai juokingai ir keista kažkaip, na, pirmas mano gyvenime lūžis.

Man sugipsavo abi kojas, nunešė mane į mašiną – aš dar tada nesupratau kas įvyko – ir tik tai kitą rytą, kai pabudau lovoje ir galvoju: aha, o kaip dabar iki vonios nueiti su sugipsuotomis kojomis? Tai šliaužiau. Šliaužiau iki vonios, iki tualeto“, – sako Mia.

Mia prisipažįsta, kad net dantų negalėdavo pati išsivalyti, nes tiesiog nepasiekdavo praustuvo. Ir taip pusantro mėnesio.

Labiausiai Miai buvo gaila atšauktų koncertų ir prarastų honorarų: „Aš gyvenau iš savo santaupų, aš ir dabar gyvenu iš santaupų kol kas, tai ačiū Dievui, kad jau vėl koncertai užsakyti, bet tas laikotarpis nevaikščiojimo buvo dar ilgesnis. Nebuvo taip, kad aš pusantro mėnesio sėdėjau neįgaliojo vežimėlyje, staiga atsistojau ir nuėjau šokti ir dainuoti. Ne, iš tiesų tas išlipimas iš vežimėlio buvo labai skausmingas. Reikėjo labai daug jėgų ir pastangų. Vaikščioti reikėjo iš naujo išmokti. Kojos visiškai neklausė, mano kojų raumenys buvo visiškai sunykę. Kojos iš tiesų buvo kaip mano rankos, tai neįtikėtina.“

Skausmai kiekvieną rytą buvo nežmoniški. Miai kojos tindavo, ji negalėjo apsiauti batų.

Mia ir dabar dar negali apsiauti taip mėgstamų aukštakulnių, tačiau džiaugiasi jau galinti išeiti iš namų.

Kas Mia taip išgąsdino, kad ji nušoko nuo scenos?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)