Tačiau pažvelgus į neseniai praūžusio 42-ojo Lauros gimtadienio nuotraukas, galime drąsiai pasakyti, kad ši moteris tikrai žino, ką reiškia mėgautis gyvenimu čia ir dabar. Tačiau neslepia stipri ir drąsi ji tapo dėl sunkių gyvenimo išbandymų.

„Skyriausi, taikiausi, visokių variantų buvo. Tai kartais pagaudavau save, kad aš planuoju žmonėms vestuves, pačios gražiausios emocijos, tuokiasi žmonės, galvoja apie kartu amžiną gyvenimą, o aš čia esu vieniša. Bet tai yra trumpalaikiai momentai, nes man nėra blogai vienai. Aš susikūrus gyvenimą, buitį tokią, kuri man patinka. Ir man tikrai patinka, kaip aš gyvenu. Aš atsikeliu, neskubėdama pusryčiauju, aš galiu knygą paskaityti. Man patinka sportas. Draugai mane supa, tai man nėra tokio vienišumo egzistencinio, kad ašaros riedėtų“, sako Laura.

„Mes nei vienas nesame įpareigotas aiškintis, su kuo miegame ir su kuo gyvename. Man yra 42-eji. Tai faktas, kad tų santykių buvo. Šiaip tai gal net pasakyčiau, kad daugiau nelaimingų negu laimingų, nes visokių keistų esu gyvenime turėjusi istorijų. Bet čia gal dėl to, kad santykių sferoje aš labai mažai galvoju.

Yra moterų, kurios labai galvoja, išskaičiuoja dažnu atveju, su kuo verta būti, su kuo neverta būti. Aš kažkaip gyvenu palaidais plaukais, mažai apsikraunu, o tada kenčiu dažnu atveju“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Net ir išgyvenusi skausmingas skyrybas ir viena augindama sūnų, Laura sako niekada nebus pragmatiška dėl vyrų. Patikina visada pasitikėjusi jausmais.

Laura įsitikinusi, jog santykiuose, kuriuose vyras pasiturintis dvidešimt metų vyresnis verslininkas, jo žodis namuose visada bus paskutinis. O jai norėjosi lygiaverčių santykių, tad tokių vyrų jos gyvenime nebuvo.

„Neslėpkime santykių pradžioje chemija yra labai svarbi“, šypsodamasi sako Laura.

Ir kodėl Laura visai nepyksta, kai aplinkiniai užsimena apie vaikus?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)