2500 eurų – tokia yra minimali suma, kurios šiuo metu reikia Krivickų šeimai. „Mažiau uždirbęs niekada nesu, bet šiuo metu ir atsidėti nėra iš ko“, – sako žinomas vyras.

Paklaustas, kodėl toks didelis jo žinomumas blogai koreliuoja su pajamomis, Kristupas sako: „O tame ir nėra tiesioginės koreliacijos. Priešingai – ryškus įvaizdis gali net kenkti.“

Kristupas drąsiai įvardija, kodėl žinomi žmonės skiriasi taip dažnai ir patvirtina, kad pramogų pasaulis yra išties labai nuodėmingas: „Manau, kad taip. Kartu su dėmesiu, kameromis, grimu, stiliumi, išvaizda, dėmesiu ir pinigais ateina noras pasižaisti, pasitikrinti. Jie tiesiog vartoja gyvenimą. Jiems jų pojūtis svarbesnis už jų vaikų. Jie patys sau svarbiausi.“

Kristupo ir Jurgitos penktajai atžalai sūnui Kristupui Dovydui – beveik du mėnesiai. Dabar sutuoktiniai atrodo pavargę, bet laimingi.

Kristupas ir trejais metais jaunesnė Jurgita susipažino prieš 16 metų – kai Jurgita dalyvavo tuomet itin populiariame televizijos realybės šou „Baras“. Jaunutė, žavi tamsiaplaukė iškart krito žinomam televizijos prodiuseriui į akį. O po santuokos apie jų šeimą sklido įvairių gandų.

„Paskelbė pranešimą, kad aš pro langą išmečiau Jurgitą. Tai norėdavosi tiesiog duoti į snukį vietomis“, – sako Kristupas.

„Mūsų šeimoje niekada nebūna didelių barnių, ir jokių santykių krizių mes nepatyrėme, – patikina Krivickas. – Juk jei nesutartume, tikrai tokios gausios šeimos neturėtume.“

Neseniai 40-metį atšventęs Krivickas nesupranta tų, kurie atideda vaikų planavimą vėlesniam laikui, nes nepakankamai uždirba. „Tai sau mažiau išleiskite ir liks vaikams“, – sako pašnekovas ir patikina, kad jie jau apsisprendė, jog penkių vaikų pakanka ir daugiau tikrai nebeturės.

Jurgita nežino, ką reiškia siekti karjeros ar turėti asmeninių ambicijų. „Visada norėjau būti mama ir Kristupas man suteikė prabangą būti su vaikais, ir negalvoti apie pajamas“, – sako Jurgita.

Jurgita neslepia – jai teko nemažai iškentėti, kad susilauktų dar vieno vaikelio. „Kone visą nėštumą turėjau gulėti lovoje. Įsivaizduokite, kaip tai sunku, kai dar keturi vaikai nori tavo dėmesio“, – sako Jurgita.

Krivickų šeima seniai nebuvo užsienyje. „Ir ne dėl to, kad negalėtume sau leisti – per kasmetines trijų savaičių atostogas Nidoje mes išleidžiame apie 3000 eurų, už tiek ir į užsienio kurortus nuskristume, tačiau su tiek vaikų yra labai sunku išsiruošti“, – sako Kristupas.

Kristupas ne iš taupumo leidžia vaikus į paprastą, arčiausiai namų esančią mokyklą. Jis sako esantis prieš privačius darželius ir mokyklas – ten, anot jo, vaikai auga iškreiptoje aplinkoje, ir tokiems bus labai sunku susidūrus su realiu gyvenimu.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (136)