28-erių Kristina džiaugiasi, kad jai pavyko išgarsėti atsitiktinumo dėka, nes nemažai jos bendrakursių, jaunosios kartos aktorių yra priversti dirbti kitus darbus, kad pragyventų. Tačiau Kayra šiandien neslepia, kad dėl gero rezultato scenoje tenka dirbti daug, ir savo kelyje ji neišvengė valgymo sutrikimų, sunkių migrenos priepuolių, panikos ir nerimo atakų, bei ne kartą buvo pravėrusi psichologo kabineto duris.

Aktoriai mūsų šalyje išties jaučia konkurenciją – rinka maža, tad jauniems aktoriams išgarsėti sudėtinga ir pasiseka tik geriausiems. Muzikinio teatro specialybę baigusi Kristina prisipažįsta taip pat tik atsitiktinumo dėka gavusi vieną pagrindinių vaidmenų Klaipėdos Muzikiniame teatre, o atradusi save teatre, vėliau gavo vaidmenį ir televizijos seriale.

Kristina tikėdamasi būti pastebėta kaip aktorė ir atlikėja neatsisakydavo dalyvauti jokiuose televizijos projektuose – „Lietuvos balsas“, „X faktorius“, „Chorų karai“, „Lietuvos talentai“, „Eurovizijos“ atrankos, tapo „Muzikinė kaukė“ nugalėtoja, o dabar dar ir šokių projekte „Šok su žvaigžde“. „Dalyvavau projektuose tikėdamasi sulaukti pasiūlymų iš prodiuserių, bet nevisada taip nutikdavo“, – sako Kristina.

„Televizija realiai ir padėjo išgarsėti, turbūt be televizijos būtų gal ir įmanoma, bet sudėtinga. Aš joje visiškai netyčia atsidūriau, kai man buvo 16. Aš manau, kad tai buvo labai per anksti. Nemąsčiau dar savo galvele, labai lengva buvo mane pastumti į vieną, į kitą pusę, jautriai į viską reaguodavau.

Leisdavau daryti iš manęs ką tik norėdavo prodiuseriai. Pavyzdžiui, kaip nors seksualiai labai aprengdavo, kas visiškai nėra mano stilius. Didelė iškirptė ar aptemptas užpakalis – ne mano skoniui, bet tada leisdavau, nes man atrodė, kad jeigu nori būti žvaigžde, tai turi klausyti“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė.

Nors dabar žiūrint į itin liekną aktorę sunku patikėti, tačiau Kristina patikina vaikystėje ir paauglystėje buvusi gerokai stambesnė ir dėl to labai daug nerimavo.

„Vieną dieną tu gali švytėti scenoje, o kitą – išgyventi tokį panikos priepuolį, jog atrodo – mirsi“, – apie savo gyvenimą pasakoja Kristina.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)