„Mano darbo Singapūre pagrindas – ryšiai su visuomene, socialiniai tinklai, bendravimas su potencialiais klientais, Europos Sąjungos struktūrinių fondų atstovais.

Aš buvau ilgalaikiuose santykiuose – 15 metų mes buvome kartu. Vaikų neturiu ir keliauju šiuo metu tiek, kad turėti antrą pusę būtų sunkoka. Nežinau, koks vyras galėtų manęs laukti.

Žinoma, jeigu aš sutiksiu žmogų, su kuriuo bus gera, aš tikrai manau, kad gyvenimo būdą keisiu. Bet šiuo metu esu išdidžioje vienatvėje, kaip sakoma. Viena, bet nevieniša, tai mėgaujuosi kelionėmis. Mėgaujuosi gyvenimo galimybėmis ir tikrai kol kas neturiu norų ar planų keistis, kadangi antros pusės neturiu“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ pasakoja trumpam iš Azijos parvykusi lietuvė.

O kaip Singapūre ir visoje Azijoje mezgasi romantiniai santykiai? Ar milijoniniuose miestuose žmonės apskritai turi laiko ir noro eiti į pasimatymus?

Svajūnė Jackūnaitė

Svajūnė prisipažįsta buvusi ne viename pasimatyme Singapūre.

„Buvau. Kaip čia nenueisi. Iš tikro galėčiau sulyginti Singapūrą su Niujorku. Žmonės atvažiavę, ypač užsieniečiai, dirba daug. Jie yra, kaip sakant, iškviesti gyventi ir dirbti Singapūre iš savo namų, didelių įmonių, koncernų. Todėl jų darbo dienos yra pakankamai ilgos. Taip pat pažįstu keletą verslininkų. Jie daug keliauja aplinkui, dažnai būna atsakingi už tam tikras aplinkines valstybes, taip pat už jų rinką. Todėl jiems tenka labai dažnai skraidyti iš Singapūro į kaimynines šalis. Sukurti santykius kaip ir man, tikrai sunku.

Svajūnė Jackūnaitė

Taip, buvau pasimatyme. Tai buvo labai smagu. Faina, tikrai saugu, gražu, bet aš tikrai matau, kad žmonės dažniausiai atvažiuoja su antromis pusėmis. Jeigu jau yra santykiai, jeigu yra šeima, tai reiškia, žmonės atkeliavo į Singapūrą jau kartu. Kad susipažintų ir susituoktų Singapūre, dar tokio dalyko negirdėjau. Suprantu, žinoma, kad vietiniai žmonės tikrai gyvena kitokiomis nuotaikomis ir vaikšto į pasimatymus, kuria šeimas, skiriasi, gimdo vaikus“, – kalba ji.

Svajūnė Jackūnaitė

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją