Justė neslepia – jų jaunai šeimai iki šiol bandoma prikišti, kad, ko gero, tai Dariaus tėvas, žinomas Lietuvos verslininkas ir milijonierius Laimutis Pinkevičius suteikia sūnui, marčiai ir anūkams gerą gyvenimą, tačiau Justė tiesiai šviesiai sako, kad taip manantys labai klysta.

„Kad, matote, aš ištekėjau ne už milijonieriaus, ir jis mane apie tai informavo iš karto. Tai nei jam, nei man nekilo jokių klausimų, kad tai, ką turi ar turėjo jo tėvai, neliečia mūsų santykių ir mūsų jaunos, naujai kuriamos šeimos“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako verslininkė.

33-ejų verslininkė ir penkeriais metais vyresnis advokatas dabar savo karjerose išgyvena tikrą aukso amžių. Ir nors akivaizdu, kad Justė ir Darius gali sau leisti patogią buitį, jie pinigų nesureikšmina. „Pinigai sukuria laisvę, kurios mes tikrai siekiame, bet stengiamės, kad pinigai mums nevadovautų“, – sako Justė.

Justė Pinkevičienė

Taip mano jie, tačiau ar pora nesulaukia iš aplinkinių pastabų ir abejonių, kad gerą gyvenimą jiems garantavo Dariaus tėvas Laimutis?

„Žinoma, kad būna. Meluočiau, jei sakyčiau, kad tikrai nepamąstai, kai kiekvieną kartą gauni tokių komentarų. Ir tokį truputį nusivylimą jauti. Nes kai tu labai daug dirbi, stengiesi, pats kuri, o tau sako – ne.

Kai susipažinau su Dariumi, Darius mokėjo paskolą už savo butą. Darius man iškėlė mano svajonių vestuves. Darius dabar yra šeimos galva planuojant mūsų šeimos projektus, ir jis man iš karto pasakė, kad nesvarbu, kiek mano tėvai turėjo ar turi pinigų, jie man nepriklauso. Ir kad jis pats yra uždirbantis žmogus“, – sako pašnekovė.

Justė Pinkevičienė

Paklausta, ar kaip įprasta šeimose, žinomas milijonierius pabūna su savo anūkais, Justė tik papurto galvą ir atsako neigiamai: „Ne. Aš manau, kad mes tiesiog esame labai skirtingi, ir taip yra paprasčiau.“

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)