Jolanta ir dainininko Ryčio Cicino sūnėnas jau daug metų gyvena Londone. Ten pora susipažino ir jau skaičiuoja šeštus draugystės metus. Įsigijo nuosavą būstą, dirba privačių apartamentų nuomos sektoriuje, kur Mantas užima solidžias įmonės direktoriaus pareigas, o savaitgaliais koncertuoja lietuvių bendruomenei ne tik Londone, bet ir kituose miestuose.

Mantui ką tik suėjo 30, Jolantai – 52. Emigrantai patikina, kad jų meilei amžiaus skirtumas visai netrukdo, tačiau visuomenės spaudimą iki šiol tenka atlaikyti.

„Tu sena, stora, sena tarka. Išlaikai jį. Taip, įsivaizduoju – pririšau prie radiatoriaus, pamaitinu, kada reikia, ir paleidžiu, nes vaizdas toks“, – apie piktus komentarus sako moteris.

Jolanta patikina nuo jaunystės turėjusi daug kompleksų dėl išvaizdos. „Net jaunystėje niekada nebuvau gražuolė, bet su tuo susitaikiau. Ir žinau, kad Mantą sužavėjau savo vidumi“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Jolanta.

Mantas neslepia – nors ir baigęs mokslus, jis savimi labai nepasitikėjo scenoje, tačiau prisipažįsta labai norėjęs būti žinomu.

Manto ir Jolantos tikslas – koncertuoti tiek, kad galėtų pragyventi tik iš muzikos.

Mantas patikina, kad dėdė Rytis Cicinas jam autoritetas ir pavyzdys, tačiau jaunystėje nepaklausęs jo patarimų, kaip pasiekti karjeros scenoje, dabar gailisi.

Kodėl 18 metų amžiaus skirtumas poroje tapo lietuvių patyčių objektu?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (169)