Tokie pokyčiai įvyko ne per vienerius metus, tačiau šiandien Eglė patikina, jog keičiantis jos gyvenimo būdui ir vertybėms, pasikeitė ir visas jos gyvenimas. Visų pirma, Eglė išsiskyrė su savo mylimuoju ir dvynių tėvu. „Nors ir nebuvome oficialiai susituokę, mūsų skyrybos buvo itin skausmingos“, – neslepia Eglė.

Paklausta, ar pagrindinė skyrybų priežastis buvo Eglės pokyčiai, moteris tik patvirtina: „Tikriausiai tokia ir yra priežastis. Aš keičiau gyvenimo būdą, o kitam žmogui buvo labai su manimi sudėtinga. Dėl to mūsų keliai ir išsiskyrė.“

Dvynukių mamai viską reikėjo pradėti iš naujo: „Buvo nelengva. Visi sako, išsiskirsi ir viskas čia bus gerai. Man viduje buvo irgi dalis to jausmo, kad išsiskirsiu ir pradėsiu naują gyvenimą, ir viskas bus gerai. Bet iš karto nėra gerai, tikriausiai. Kai gyveni dviese, tarsi lengviau. O kai esi vienas, ypatingai tai su vaikais atsiliepia labai stipriai, vaikai tai irgi išgyvena. Nebuvo lengvas laikotarpis, nes aš tarsi tokia viena kaip pirštas buvau palikta. Ir gal ne visai smagiai, o su visokiom tokiom istorijom, turtais visokiais ir panašiai, kur reikėjo man pačiai su tuo tvarkytis.

Ir tada tu pažvelgi į save, į savo vidų. O kokiom tu vertybėm pradėjai kurti santykius, kas tau buvo svarbu? Man buvo svarbu gerai gyventi. Vat šitas dalykas man buvo svarbus. Man buvo svarbūs materialūs dalykai, aš labai stipriai į materiją orientavausi. Aš norėjau turtingo vyro. O išėjau su vaikais ir su paskolomis, va taip galima pasakyti. Tai kaip ir dalintis nelabai teko“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ itin atvirai pasakoja Eglė.

Šiandien žinoma moteris mato nemažai ir savo klaidų: „Taip yra, mes, moterys, esam linkusios kurt istorijas, idealizuoti žmones ir aš buvau ta, kuri idealizavo. Ne viskas buvo taip gražu, kaip aš idealizavau. Žinai, susikuri savo istoriją ir joje gyveni. O jeigu aš būčiau turėjusi žinias tokias, kad neskubėk, padraugauk, pamatyk, pagalvok. Yra sakoma, kad reikėtų su žmogumi padraugauti pusantrų metų, kad jį pažintum. Geriausia be jokių artimų santykių. O kada tu nori greitai šeimos, išeit iš namų, būt nepriklausomai, viską pačiai pasidaryti, vaikus pagimdyti, vat tokioje būsenoje, tai tada dažnai gaunasi nekaip.“

Prieš trejus metus Eglė ištekėjo už aštuoneriais metais vyresnio Dionizy. Pora surengė netradicines vestuves. Abu puošėsi gėlių girliandomis ir savo kūną dabino chna piešiniais.

Eglė džiaugiasi, kad savo vyrą sutiko tame gyvenimo etape, kai didieji gyvenimo pokyčiai jau buvo įvykę. „Mano vyras toks pat, kaip ir aš – keliasi 5 ryto, yra vegetaras, nevartoja alkoholio.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)