Dariui ir trims sūnums taip pat tenka dalyvauti visose išskirtinėse šeimos fotosesijose. Paklaustas, kaip jaučiasi, kai tenka valandų valandas šypsotis priešais objektyvą, Darius atsako kuo ramiausiai: „Mes jau čia viską išmokę, norime, kad kuo greičiau baigtųsi, tai šypsomės“.

Šiandien Inga sako tiesiai šviesiai: „Aš visada norėjau būti žinoma, dėjau daug pastangų, kad tokia tapčiau.“

Vis dėlto Inga sako supratusi, kad viešumas verslui daugiau kenkia, nei atsiperka.

Kristupas Krivickas labai turbūt mane mylėjo, nes visose jo laidose aš turėjau būti. Visur aš buvau labai nuodėminga ir kontekstai būdavo labai įvairūs, bet jie visada buvo labai neigiami.

Pavyzdžiui, rodo neva mūsų barą net ne barą ir sako, kad mes gaminam cepelinus su mėsa iš kapinių lavonų arba mes gaminam cepelinus su žiurkėm. Čia yra normalu? Čia yra absoliutus verslo žlugdymas, – sako Inga. Žinoma, tai visą laiką atsiliepdavo. Bet aš laimėjau prieš Kristupą Krivicką žurnalistų etikos komisijai padavusi skundą. Ir jam buvo nurodyta žalą kompensuoti.“

45-erių Inga neslepia, kad už liekną jos figūrą reikia dėkoti ne geriems genams, o moters valiai. Inga sau yra itin griežta – sportuoti moteris ne itin mėgsta, todėl Inga laikosi griežtų mitybos taisyklių, o savo restorane cepelinų paragauja tik kartą per metus.

„Aš labai reikli sau. Aš turiu valią. Du kartus per savaitę einu į masažus, pasirūpinti ir veidu, ir kūnu.

Jau 4-eri metai visiškai nevalgau mėsos, nors ir prieš tai niekada nevalgiau kiaulienos. Daug metų nevalgau duonos gaminių, pyragų, visiškai jokių saldumynų“, – pasakojo Inga.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)