„Mes, moterys, kartais savo vyrus pastatome į tokią padėtį, kad jie yra patys kalčiausi pasaulyje. Va lygini marškinius ir pyksti, kiek aš dėl tavęs darau. Kartais gal tos vakarienės nebūtina gaminti. Vien todėl, kad už savaitės papriekaištautum dėl tos anties, kuri kepė 6 valandas su pastoviais užlaistymais, kai vaikas klykė man prie kojų, o tu gulėjai išsidrėbęs ir žiūrėjai savo kažkokį šudbolą. Tai dėl ko mes tą darome?“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai" sako Ineta.

Itin ryški pramogų pasaulio pora Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas susipažino televizijos šokių projekte.

„Kas mus laiko? Laiko daug dalykų – vienas kito pajautimas kaip žmogaus. Nes kol aš nejaučiu ir matau tik priekaištus, ir iš vienos pusės ir iš kitos, tai visiškai suardo viską. Bet aš prisimenu kažkada buvo vienas momentas, kai aš pamačiau jį kaip žmogų. Ne kaip savo antrą pusę, o kaip žmogų tiesiog. Ir kažkoks dar didesnis švelnumas užplūdo, nes kai žiūri visiškai kaip į atskirą žmogų, supranti, kad tada tu gali atleisti labai daug dalykų, nes tai yra tiesiog žmogus. Ir aš galvoju, reikia šitą būseną išsaugoti, šitą matymą. Reikia išmokti pačiai pasakyti, ko aš noriu.“, – sako Ineta.

Ji neslepia – pastaraisiais metais ji turėjo išties nemažai vidinių pokyčių. Aktorė žiniasklaidai yra ne kartą pasakojusi, kad domisi moteriškumo mokymais ir prieš keletą metų vyko į Latviją pas žinomą moteriškumo paslapčių mokytoją Antrą Počą. Lietuvoje šios mokytojos idėjos ne visoms moterims patiko – latvė patarė moterims vyro po darbo laukti su vakariene, o pasitikti taip, tarsi į namus būtų įžengęs Dievas. Antra pasakojo, kad su vyru reikia kalbėti tik apie malonius dalykus, jo nevalia užkrauti rūpesčiais, ir reikia nepamiršti kalbėti švelniu balsu.

Ineta mano, kad santykiai poroje būtų darnūs, moterys, visų pirma, turi nepamiršti rūpintis savimi, išmokti gerbti save bei nebijoti reikšti savo jausmų.

„Jeigu aš viduje pradedu bumbėti, vyras iš karto pradeda bumbėti. Čia jau per laiką pasitvirtina tie dalykai. Jeigu aš kažko nežinau, jis pasakys, kad aš kažko nežinau. Čia yra tokios, atrodo, banalios frazės, bet kai pradedi pats keistis, pradeda keistis ir aplinka. Bet tą sakau dėl to, kad tai patiriu ir tai pati matau. Galiu būti užsispyrusi ir sakyti, ne, ne, aš tai tikrai nesikeisiu dėl to, kad aš viską gerai darau, viskas normaliai su manimi yra. Bet aplinka kažkodėl diktuoja tai, kad pasižiūri ir matai, jog nesinori taip gyventi“, – neabejoja Ineta.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę -– interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)