„Faktas, kad tai nėra malonioji gyvenimo dalis. Skauda ir liūdna, ir paverki. Bet kažkaip reikia toliau gyventi“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovė ir patikina tokiems dalykams užsigrūdinti neįmanoma.

„Duok Dieve, kiti santykiai bus tiesiog sėkmingi, laimingi ir daugiau niekada nereikės jų baigti. Bet tu negali būti ir pasiruošęs. Ką gali padaryti geriausia, tai mažiau galvoti, tiesiog nerti į tuos santykius ir kaip bus, taip“, šypsodamasi sako žinoma moteris.

Ir iš tikrųjų, jeigu tik mes galėtume kažkaip matematiškai išskaičiuoti tobulų santykių ir ilgai trunkančios meilės receptą kankintis, akivaizdu, tektų mažiau. Tačiau Ievai savo gyvenime teko ne tik patirti santykių griūtis, bet ir atlaikyti apkalbų laviną. Juk sutikite, dviejų žinomų žmonių pykčiai ir nesutarimai saldžiausias kąsnelis paskaloms. O jei jie dar aiškinasi santykius viešai, na tai tiesiog negali nedominti visuomenės.

Beje, Ievos reikalavimai būsimam mylimajam dideli: „Be žalingų įpročių būtų geriau. Anksčiau sakiau, kad be jokių. Dabar sakyčiau būtų geriau. Labai yra gražu kažkokią sporto šaką propaguojantys vyrai, kurie jau atrodys ne su tokiu pilvu, ne ant sofos gurkšnos alų. Tai jie ir sportiškesni galbūt bus, išvaizdesni“.

Ieva pajuokauja, kad tam tikra prasme būti išsiskyrusiai trisdešimtmetei lengviau, nei niekada netekėjusiai. Bent jau nebėra aplinkinių spaudimo, kad jau laikas kurti šeimą.

„Yra įvairių priežasčių, kodėl santykiuose gali būti blogai gal to žmogaus nemyli, blogai jautiesi. Nepapildo tavęs. Tikrai yra labai įvairių priežasčių. Tai jeigu yra tikrai blogai, ar reikia vilkti juos? Nes tu gali tai vilkti ir 10, ir 5 metus, ir galiausiai po to išsiskirti. Man labai gaila, kai žmonės išsiskiria ne tada, kada jiems reikia. Faktas, kad būna labai liūdna, kiekvienos skyrybos atneša neigiamų emocijų. Bet aš manau, reikia laiku padaryti sprendimus. Ir tie sprendimai turėtų būti priimami, kai nėra vaikų".

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją