Šiandien dizainerė šypsosi, tačiau neketina slėpti, kad pastarieji keleri metai buvo itin sunkūs. Visų nuostabai, Julija uždarė visas savo parduotuves ir atleido 35 darbuotojus. Taip pat žinoma moteris laidoje „Kasdienybės herojai“ prisipažino ir apie laiką, kai alkoholio jos gyvenime buvo išties nemažai.

„Aš labai daug atsisakiau. Aš atsisakiau visų priklausomybių, kurias turėjau. Meluoju. Dar kelios liko. Aš visiškai nebegeriu alkoholio. Aš mečiau rūkyti. Labai savimi dėl to didžiuojuosi. Pastoviai sportuoju, nors iki 35 metų iš viso nesportavau. Absoliučiai. Ką reiškia pastoviai? Tai reiškia 5 kartus iš 7 savaitėje. Ir kas dar liko, tai liko saldumynai ir socialiniai tinklai. Na, kažkas gi turi atpalaiduoti, pasakoja dizainerė ir neslepia, buvo laikas, kai alkoholio gyvenime tapo gerokai per daug. Turbūt daugelis miestiečių gali pasakyti, kad grįžę namo gal įsipila taurę ir mano, kad prie vakarienės išgėrus taurę, atsipalaiduos. Man irgi taip buvo, bet po kurio laiko aš supratau, kad taurė pavirsta buteliu ir kaip niekur nieko.

Beveik kasdien. Ir po to aš supratau, kad tai nebedžiugina. Kad tai tapo kažkokia būtinybė, be kurios nebegaliu. O iš kitos pusės tai nesukelia jokio atsipalaidavimo jausmo.“

Subyrėjo ir jos bei kino prodiuserio Stasio Baltakio šeima: „Man tai buvo išbandymų laikotarpis ir labai didelių pokyčių laikotarpis. Sprendimai nors priimti savanoriškai, niekieno neverčiami, bet jų pasekmės ilgalaikės buvo, kaip traumos pasekmės. Dėl to, kad viskas atsirėmė į santykius. Reikėjo atsisveikinti su labai daug artimų žmonių, ir tai žeidžia. Žmogus pasijunti vienišas ir nežinantis, ką daryti toliau. Bent trumpam. Tas trumpam tai gali užtrukti metus ir kitus, kol išsigydai.

Dalykas tas, kad man yra 52. Ir neseniai išlydėjusi mamą, aš supratau, kad gyvenimas
yra labai trumpas ir trapus. Ir tada ateina natūralus atrinkimas. Ir tada ateina natūralus prasmės ieškojimas.

Kai jau 52, tai supranti, kad palaukite čia viskas gali baigtis ir per 5 metus. Ir rytoj. Nu gerai, galbūt duota koks 20 metų dar sveikatos. Tai ką aš noriu per tą laiką padaryti? Ir tada labai greitai ant svarstyklių viskas susideda.“

Sostinės Stiklių gatvėje Julija taip pat jaučiasi tarsi namuose. Čia daug metų buvo jos parduotuvė, o ir šiandien ji čia įgyvendina kūrybines idėjas. Viena tokių projektas „Slapta meilė“ apie Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės meilės istoriją.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją