Šiandien dainininkė Goda Alijeva svečius pasitinka savo naujuose namuose – visai neseniai ji gimtajame Kaune įsigijo kotedžą. Goda gyvena įkurtuvių džiaugsmais, nors patikina, kad reikės dar ne vieną mėnesį iš peties padirbėti, kad 120 kvadratinių metrų kotedžas būtų pilnai apstatytas baldais. „Visada norėjau gyventi nuosavame name, kur vaikai turėtų nuosavą kiemą. Nors šis būstas nedidelis, man ir vaikams čia vietos tikrai pakaks. Dabar aš turiu didelę virtuvę, ko visuomet norėjau, nes labai mėgstu gaminti“, – gyvenimo būdo laidai „Kasdienybės herojai“ papasakojo Goda.

Goda sako, kad jai teko palikti šeimos namus, kuriuose su vyru gyveno santuokoje: „Taip, man buvo liepta išsikraustyti, mes kurį laiką nuomojomės namus ir aš žinojau, kad visą gyvenimą arba ilgą laiką aš nuomotis nenoriu – tai tas pats, kaip išmesti pinigus. Norėjosi įsigyti savo namus ir geriau mokėti paskolą.“

Paklausta, ar jai liko kokio nors turto po skyrybų, Goda sako tiesiai šviesiai: „Nieko. Aš išėjau į nuomojamus namus su lagaminais ir vaikais. Tačiau absoliučiai dėl to nepergyvenu. Tikriausiai jau viskas buvo taip pribrendę, kad nebuvo ten dėl ko plėšytis. Ir galbūt tai ne mano charakteriui – aš turiu didelį ego, buvęs vyras irgi turi didelį ego.“

60 tūkstančių sekėjų socialiniuose tinkluose turinti Goda neslepia – po skyrybų ji sulaukė tiek vyrų dėmesio, kad gėlės jos namuose niekada nevyto. Tačiau jos širdis šiuo metu neužimta – dabar prisibelsti į moters širdį ne taip paprasta.

„O laikas ir gyvenimas atsiųs tą žmogų laikui bėgant. Neatsiųs, irgi kažkaip gyvensiu. Dabar apie tai negalvoju ir nesijaučiu blogai, būna kitos moterys desperatiškai bando susirasti kažkokį vyrą, kažkur vakarėliuose per daug į save bando atkreipti dėmesį, kad patenkintų savo ego. Man šitų dalykų nereikia. Aš pakankamai ramiai tai išgyvenu galbūt todėl, kad pilnai pasitikiu savimi. Tikrai dėmesio sulaukiu ir man nėra noro paglostyti savimeilės arba apskritai didelio baimės jausmo, kad likau viena“, – sako Goda.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)