Nepaisant praūžusios pandemijos ir finansinių nuostolių, kuriuos patyrė trys jos šokių studijos, šiandien Tina spinduliuoja puikią nuotaiką, nes širdy ir vėl gyvena meilė.

„Man nelabai patinka kaina, kurią turiu mokėti už viešumą“, – kadaise yra sakiusi Tina, vieną dieną tiesiog dingusi iš viešumos. Šiandien ji džiaugiasi šiuo sprendimu, nes iki tol sunkiai sekėsi rasti tinkamą, patikimą vyrą.

„Aš tikrai manau, kad kai tu esi matomas iš žydrojo ekrano ar iš kažkokio viršelio, tai prie tavęs ženkliai rečiau prieis ir užkalbins. Ir tikrai pasisaugos“, – sako pašnekovė ir neslepia pagaliau radusi meilę: „Taip, mano širdyje gyvena meilė. Ji užaugina sparnus, yra fainas dalykas šiaip jau, be meilės būtų liūdna.“

Kristina Navickaitė – Tina

Šokėja patikina ne veltui dabartinį mylimąjį iki šiol slėpusi nuo viešumos: „Buvusios patirtys mane išmokė saugoti asmeninį gyvenimą labiau. Kažkiek to yra, neneigsiu, tikrai. Nėra malonu, kai tavo nesėkmes arba kažkokius sugriuvusius santykius aptarinėja visa Lietuva, tai nedžiugina. Aš esu normali mergina, moteris, gyvenu normalų, paprastą gyvenimą.“

Tina sako ne veltui savo dabartinį mylimąjį slepianti nuo viešumos. Visi iki šiol prisimena itin dramatiškas Tinos skyrybas su atlikėju Mino, nors jos vyko jau prieš dešimtmetį. Keletą metų jie mynė teismo slenksčius negalėdami pasidalinti namo.

Kristina Navickaitė – Tina

„Tikrai buvo nelengva, nemeluosiu. Kadangi aš sąmoningai pasirinkau tą etapą tylėti, nors mane tikrai kalbino labai daug žurnalistų ir labai norėjo tos mano tiesos, bet aš jos taip ir nepasakiau ir matyt nutylėsiu. Nes aš galvoju, kad vis tiek, kas benutiktų, pagarba turi išlikti buvusiam artimam žmogui. Ir tiesiog man atrodo negražu, nepriimtina ir neskanu. Tai mano pasirinkimas tylėti sukėlė tą jausmą, kad žmonės galbūt susiformavo nuomonę iš to vieno, kas kalbėjo. Ir matyt šiai dienai dar tas šleifas kartas nuo karto išlenda“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ sako moteris.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ - tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)