„Ir iš to išeina komanda. Mes žinome vienas kito geriausias savybes, mes žinome, kur yra mūsų talentai. Draugystės pradžioje aš pasakiau aš neieškau trumpalaikių santykių, aš noriu šeimos. Ir man buvo labai svarbu suprasti, ar ta antroji pusė rimtai žiūri į tuos dalykus. Laimei, mes viena kryptimi judėjome.

Aišku, jai reikėjo atsisakyti savirealizacijos. Kas yra labai sudėtinga, nes čia yra ego dalykai. Tu supranti, kad staiga reikia atsisakyti savo įgūdžių ir talento, kuriuos tu išvystei.

Aš tai galėčiau pavadinti moters pasiaukojimu. Ačiū Dievui, kad Veronika tikrai tai darė iš meilės ir bendro apsisprendimo“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako dainininkas.

Mūsų laidoje prieš kiek daugiau nei metus Donato žmona Veronika yra pasakojusi, kad jau aštuonerius metus daro sėkmingą mamos karjerą. „Nes vaikams reiktų skirti tiek laiko, kiek praleidžiame darbe, mano Veronika. Tai yra mano verslas ir tai matosi mano vaikuose.“

„Man įprasta laikyti keturis namų kampus ir bent devyniasdešimt procentų savo laiko skirti šeimai“, yra sakiusi Veronika.

O Donatas jau 12 metų nė sykio nėra šventęs Naujųjų metų namuose šią naktį visada koncertuoja.

Veronika yra pasakojusi, kad jie su Donatu skiria ne tik itin daug laiko aštuonerių dukrai Adelei ir ketverių sūnui Kajui, bet ir pinigų. Tiksliau, po tūkstantį eurų kiekvieno iš jų vien tik edukacijai.

Donatas neslepia būti vieninteliu šeimos maitintoju, kai užklumpa pandemija, nėra lengva. Juk koncertai atlikėjams yra pagrindinės pajamos. Todėl jis džiaugiasi, kad ne vienerius sėkmės metus scenos jam pavyko susitaupyti ir investuoti, o dabar turėti papildomų pajamų.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (86)