„Aš pati stebiuosi. Nežinau, kodėl, atrodo, nieko nedarai, bet prie manęs visą gyvenimą skandalai taip lipo. Atsimenu, kažkur su grupe važiuojame koncertuoti, mus užpuola kažkas degalinėje. Kažkada koncertavau, apatiniai mano pasirodė ir vėl skandaliukas“, laidoje „Kasdienybės herojai“ apmaudo neslepia pašnekovė.

„Ir kas keisčiausia, kad, atrodo, išsikraustei į tokį mažesnį ramų miestelį. Tarsi bėgi nuo to viso šurmulio, nori ramybės. Bet kažkas tavęs nepalieka. Ir kodėl, tu negali suprasti.

Su mane užpuolusiu pasieniečiu niekas nesibaigė, vyksta tyrimas. Greitai dar viskas gi nepasibaigs. Įsivaizduojate, kiek laiko tokie dalykai tęsiasi.

O jis gyvena šalimais, kitame name. Baisu tikrai vakare grįžti namo, ir kurį laiką tai vyro prašydavau, kad jis mane palydėtų, pastovėtų, palauktų, naktį išvis baisu grįžti. Negali žinoti, kas gali atsitikti“, neslėpė žinoma moteris.

O kaip kilo skandalas Indrės ir Liudo kartodrome, kai ten susižeidė vaikas?

„Jeigu mes su Liudu būtume kažkokie ten Onutė ir Petras iš kaimelio, turintys kažkokį verslą, čia 100 procentų, kad nebūtų nieko įvykę. Tiesiog žmonės pamatė, kad tai yra kažkiek žinomų žmonių kartodromas ir buvo bandymas šmeižiant kitus žmones, pabandyti sužlugdyti jų verslą. Kurį jie puoselėjo, kūrė, stengėsi dėl to. Ačiū Dievui, tas nepavyko“, neabejoja Indrė.

Lietuvoje Indrė išgarsėjo visai jaunutė, tapusi „Olialia“ mergaite. Seksualusis kalendorius bėgant metams imtas itin kritikuoti, o galiausiai tapo labiau jau prasto skonio simboliu, nei svajonių karjera, tačiau jame atsidūrusi Indrė sako, kad tai labai pakeitė jos gyvenimą, ir visai ne į blogąją pusę.

„Taip, tikrai nesigailėjau, galbūt dėl to, kad aš nebuvau tiesiog Olialia mergaitė, kuri atvažiavo į fotosesiją ir nusifotografavo. Aš iš to projekto pasiėmiau kiek įmanoma daugiau pliusų. Man atsivėrė labai daug galimybių.

Pavyzdžiui, aš, kur eidavau, į kokią atranką, aš visur būdavau pastebėta. Nežinau, ar dėl savo tokio dzūkiško naivumo, gerumo, mane visur atrinkdavo. Tai „Vakaro žinių“ fotosesija, vedžiau tokią laidelę, nuvažiavau į „Mis Lietuva“ konkursą. Tada pakvietė mane dirbti į „Olialia“ piceriją, vėliau į „Olialia“ ofisą, į savireklamos skyrių. Aš pati buvau tas žmogus, kuris atrinkinėjo ir organizavo fotosesijas. Jeigu ne „Olialia“ projektas, bijau, kad galėjo netgi būti taip, kad aš tiesiog dabar dirbčiau kažkokį darbą ofise nuo 8 iki 17 valandos, kas man būtų labai didelė kančia. O dabar gyvenu ir veikiu ką noriu, ir pati sau esu direktorė“, sako laidos pašnekovė.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją