„Iš tikrųjų pasižiūrėjus, tai faktiškai didžiąją laiko dalį aš atidaviau save darbams. Gal todėl ir asmeniniame gyvenime viskas eina lėčiau. Pirma darbai, projektas po projekto ir tu žiūri, kad metai, mėnesiai bėga. Buvo laikotarpis, kai gyvenimas iš tikrųjų buvo nelabai fainas.

Vienu momentu buvau pastebėjęs, kad su manimi moterys vengia bendrauti vien dėl to, kad joms atrodo pavojinga mano veikla“, gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovas.

Ir vis dėl to šiandien Dailius turi sužadėtinę ir džiaugiasi, kad iš artimiausių žmonių gauna didžiulį palaikymą savo veikloje. Juk sutikite ne kiekvienas psichologiškai ištvertų nuolat gvildenti kriminalines temas. O jo istorijų herojai ne tik jau seniai kalintys nusikaltėliai iš laukinių devynasdešimtųjų, bet ir šiuolaikiniai verslininkai.

„Vienas lietuvis čia slapstosi pavogęs iš tarptautinių nusikaltėlių 10 mln. eurų. Nusikaltėliai vagia net vieni iš kitų“, sako Dailius.

Dailius žurnalistika susidomėjo dar mokykloje, paskatintas dėdės žurnalisto, ir rašyti pradėjo dar sėdėdamas mokyklos suole. Tuo metu, 1995-aisiais, spauda išgyveno tikrą aukso amžių.

„Mums, žurnalistams, tenka dalia nuolat gilintis į kitų gyvenimus sugerti jų emocijas, sekti įvykius. Ir metai iš metų, kai kartais nė nepastebi, kaip prabėga tavo paties gyvenimas“, sako Dailius.

Nors daugelis Dailių vadina išties sėkmingu ir profesionaliu žurnalistu, jis sako savo ambicijų dar toli gražu neįgyvendinęs. Vyras visada svajojo dirbti ir siekti karjeros Holivude. Ir šios svajonės net būdamas 44-erių neatsisako. „Mes, kaip žurnalistai, kuriame išties profesionalų turinį, tačiau maža rinka lemia ir gerokai mažesnį uždarbį“, – sako pašnekovas.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją