„Jau per mano 30 gimtadienį Goda straipsnį parašė, kad mes skiriamės, ten dar kažką. Be mano sutikimo.

Ir jau realiai po to laiko nebesusigyvenome, mes jau pradėjome daugiau pyktis.

Tas įvykis tokio skaudulio į širdį davė. Kaip bebūtų, buvo mano jubiliejus, tai gauti tokią dovaną nėra malonu, be to, tuo metu mes net nesiskyrėme“, – prisipažino sportininkas ir patikino, kad skyrybų procesas dar vyksta, ir neaišku, kada pasibaigs.

Evaldas Petrauskas

Godos ir Evaldo santuoka buvo išties spalvinga. Abu jie mėgo eiti į televizijos laidas ir pasakoti žurnalistams intymiausias santykių detales.

Evaldo ir Godos pora buvo išties dažnai viešai matoma. Goda dažnai pasakojo apie jai atliktas plastines operacijas, o Evaldas viešai ją palaikė ir nenustojo žavėtis. Šiandien Evaldas ir neslepia – jiems abiems tikrai patinka dėmesys, o viešumas dar ir labai atsipirko.

Evaldas Petrauskas

„Aš tai dėmesį mėgstu. Dėmesys man į kraują įaugo. O visos laidos buvo dėl žmonos – ji taip pat išgarsėjo, gavo dėmesio, pasidarė už dyką operacijas. – sako Evaldas ir neslepia į viešumą pažiūrėjęs labai pragmatiškai. – Mes sužaidėme gerai. Nes tas žinomumas visą laiką atneša naudos.“

Evaldas turi tris vaikus. Pirmą kartą tėvu Evaldas tapo vos aštuoniolikos, o jo mylimai merginai tuo metu buvo vos šešiolika. Pamena – bandė tuo metu kurti šeimą, tačiau sekėsi sunkiai.

Evaldas patikina, kad tikrai ne vaikai, buitis ir rutina sugriovė jų santuoką. „Jei pora sutaria, vaikai niekada nekenkia santykiams“, – mano sportininkas.

Evaldas Petrauskas

Po visų straipsnių apie skyrybas Evaldas sulaukė nemažai dėmesio socialiniuose tinkluose, tačiau jis patikina esantis už gyvą bendravimą.

Evaldas šiandien atvirai papasakojo, kaip per metus neteko visko – bankrutavo jo bokso akademija, įklimpo į didžiules skolas, o išsikraustęs iš namų, turėjo apsigyventi draugo rūsyje.

Evaldas Petrauskas

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją