O nuo to laiko žinomos moters gyvenime, kaip sakoma, nutekėjo daug vandens. Augustė susilaukė sūnaus, tačiau su jo tėvu išsiskyrė dar sūpuodama kūdikį ant rankų.

Sūnui Arijui nebuvo nė metų, kai Augustė paliko namus. Tik bėda ta, kad ji neturėjo kur eiti.

„Tai aš iš pradžių visai neturėjau kur gyventi. Aš išėjau pas tėtį į namus su vaiku. Ir melavau jam, kad aš atvažiavau atostogauti, nes buvo pavasaris. O man tiesiog gėda buvo pasakyti, kad santykiai nepavyko“, – laidoje „Kasdienybės herojai“ itin atvirai pasakoja Augustė.

Augustė Vedrickaitė

Scenoje – ryški, charizmatiška itin stipraus balso savininkė. O namuose – vieniša mama, sprendžianti, kur prisiglausti, nes nėra už ką išsinuomoti būsto. Šiandien 37-erių Augustė jau tvirtai stovi ant kojų, todėl pirmą kartą gali papasakoti, ką išgyveno išsiskyrusi su sūnaus tėvu.

„Paskui palaipsniui pradėjau nuomotis, atskirai su vaiku būdama. Ten dar svetimas žmogus gyveno, mes trijų kambarių bute gyvenome, dalinomės svetaine. Viskas vyko palaipsniui. Ir jau tik vėliau nusipirkau savo butą. Taip, tai mane padarė beprotiškai stiprią“, – neslepia moteris.

Augustė patikina niekada santykių nesirinkusi pragmatiškai ir apgalvotai. Priešingai – visada į juos nėrė stačia galva. Tačiau toks pasitikėjimas vien širdimi ne kartą nuvylė, ir dabar žinoma dainininkė yra itin atsargi meilės reikaluose.

Augustė Vedrickaitė

„O į sceną aš grįžau, kai vaikas dar buvo ligoninėje, po gimdymo. Ligoninėje pasidažiau, perėjau per koridorių, ir grįžau po koncerto. Seselės, matyt, galvojo – šita tai visai nutrūkus. Bet dariau tai, nes reikėjo pinigų. Tiesiog reikėjo pinigų. Aš buvau viena šeimoje vaiko išmaitintoja, ir pačiai reikėjo prasimaitinti. Grįžau į sceną labai greitai, nes tokios buvo aplinkybės.

Kai dabar prisimenu, aš juk visą nėštumą, iki 8 mėnesio koncertavau, nes neturėjau kaip kitos mamos, finansinių galimybių tiesiog būti nėščia ir mėgautis gyvenimu. Jei būčiau turėjusi pasirinkimą, aš tikrai nebūčiau ardžiusis scenoje 8 mėnesį. Bet toks gyvenimas, taip reikėjo. Tą ir dariau“, – prisimena dainininkė.

Augustė Vedrickaitė

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)