Oksana Pikul-Jasaitienė mus pasitinka savo išpuoselėtuose namuose sostinės pakraštyje, viename iš prestižinių rajonų. Moteris mielai rūpinasi namais – laisto gėles ir tvarko buitį.

Oksana net paprašė nukelti interviu, nes tą dieną, pasirašęs naują kontraktą, sezonui į Ispaniją išskrido jos vyras krepšininkas Simas Jasaitis, o Oksana norėjo paruošti jam pietus, padėti susikrauti daiktus, ir išlydėti į kelionę. „Supraskite, man tai dabar labai svarbu“, – sako Oksana, kartu su Simu gyvenanti jau beveik dešimt metų.

37-erių Simas po dešimtmečio grįžta rungtyniauti į Ispaniją. Su ketverių sūnumi Dominyku moteris kurį laiką Lietuvoje gyvens viena.

„Aš tapau bjauresnė, griežtesnė, liepiu blynus kepti, man kavą nešti į lovą“, – sako Oksana ir žada atskleisti, kokias grožio procedūras privertė pasidaryti savo vyrą bei aprodys savo naują pirkinį – prabangias patalpas, kuriose netrukus įsikurs grožio salonas.

Pernai Oksana ir Simas išgyveno santykių krizę, kuri vos nesibaigė skyrybomis. Prieš pusantrų metų Oksana į šiuos namus kvietė policijos pareigūnus, nes, kaip tuomet teigė, buvo vyro apstumdyta. Tuokart Simas policijos pareigūnų buvo išvežtas į areštinę, ir jam nustatytas beveik promilės girtumas. Šiandien, nurimus visoms emocijoms, Oksana jau kiek kitaip mato situaciją.

„Mano gyvenimą matėte nuo skandalingos grupės, iki įvairiausių kitų dalykų, aš tikrai buvau mėtyta, vėtyta, apkalbėta, čia dar tos skyrybos negražios ir visos kalbos. Sąžiningai – aš jau pripratus prie visko. Jeigu tu tikrai žmogų myli ir nori ramybės bei gėrio sau, savo šeimai, savo vaikui, tu sugebėsi atleisti, sugebėsi atsiprašyti ir sugebėsi susiklijuoti atgal. O mes tikrai turėjome už ką vienas kito atsiprašyti“, – sako moteris.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)