„Ryšio tikrai nepalaikome, nes nėra dėl ko. Kai įvyksta tokių negražių dalykų tau už nugaros, kai su tavimi yra nesiskaitoma, kai tu esi negerbiamas, tai tokie santykiai neturi ateities“, – išskirtiniame interviu gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Aras.

Prieš metus legendinės lietuvių grupės „Naktinės Personos“ nariai Alanas Chošnau ir Aras Vėberis lakonišku pranešimu spaudai pareiškė savo gerbėjams, kad stabdo grupės veiklą. Nebuvo nei grandiozinio atsisveikino koncerto, nei išsamaus paaiškinimo, kodėl muzikantai nusprendė pasukti skirtingais keliais, kai jiems taip puikiai sekėsi.

Aras Vėberis

Nejaugi pinigai išskyrė grupės narius? Paklaustas, ar anuomet, auksiniais grupės laikais, jie su Alanu manė, kad tokie dideli pinigai bus visada, Aras sako: „Tu negalvoji, o dabar jau žinai, kad nevisada“.

Prieš metus Arui jo kolega Alanas pranešė, kad nusprendė sustabdyti grupės veiklą, ir ketina koncertuoti vienas. Aras neslepia, toks seno draugo akibrokštas jam buvo netikėtas, ir labai skausmingas. Juk grupei „Naktinės Personos“ puikiai sekėsi.

„Tai buvo grynai Alano sprendimas. Aš manau, kad tai gal skubotas sprendimas, gal jis visko ir neapmastęs priėmė šį sprendimą. Aš iki galo ir pats nesuprantu, kas čia ir kodėl, bet nu viskas link to ėjo, ir valio, nes neįmanomas kažkoks bendradarbiavimas tarpusavyje, kažkokie darbo santykiai, kai tu nesupranti anos pusės, kai su tavim net nepasitariama tam tikrais gan svarbiais klausimais, kai savavališkai priiminėja kažkokius sprendimus, tu tik sėdi apakęs ir bandai suprasti, kas čia dabar vyksta“, – sako Aras.

Aras Vėberis

Aras neslepia - abu vyrai galėjo puikiai pragyventi iš muzikos bei išlaikyti savo šeimas. Aras neslepia - jis įdėjo itin daug darbo, kad suplanuotų grupės koncertus net keleriems metams į priekį, tad dėl tokio Alano sprendimo abu muzikantai prarado itin daug pajamų.

Šiandien Aras sėdasi priešais kameras pirmą kartą atskleisti, kas iš tiesų nutiko muzikantų gyvenime.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę – naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)