„Vien šiais metais turėjo būti pristatytas mūsų naujas albumas. Turėjo vykti turas Amerikoje, Londone, Dubline. Galite tik įsivaizduoti, kiek pinigų praradome“, – gyvenimo būdo laidoje „Kasdienybės herojai“ sako Aras Vėberis ir neslepia apmaudo dėl tokios grupės baigties.Nebuvo nei grandiozinio atsisveikino koncerto, nei išsamaus paaiškinimo, kodėl muzikantai nusprendė pasukti skirtingais keliais.

Aras yra pagrindinis savo šeimos maitintojas, tačiau jis patikina, kad net ir atšaukus visus suplanuotus koncertus, jam neiškilo jokių finansinių problemų, nes vyras visada turi santaupų.

Išskirtinis Aro Vėberio interviu po grupės „Naktinės personos“ išsiskyrimo

Tačiau Aras nusprendė nesėdėti rankų sudėjus, ir priėmė prodiuserio Egmonto Bžesko pasiūlymą ir pradėjo dirbti vienos televizijos laidos redaktoriumi. Tiesa, anksčiau „Naktinėms Personoms“ užtekdavo koncertuoti kartą per mėnesį, ar kartą per metus surinkti areną, kad grupės nariai galėtų puikiai pragyventi, o dabar turbūt Arui tenka ne vieną prakaito lašą televizijos užkulisiuose išlieti, kad galėtų aprūpinti šeimą. „Dabar aš esu atviras įvairiems pasiūlymams“, – sako Aras.

Aras džiaugiasi gyvenantis Panevėžyje, nes ten tempas daug lėtesnis. Nėra automobilių spūsčių, parkavimo problemų, ir atžalą gali leisti į patogiausią darželį šalia namų. Tačiau žinomas vyras neatmeta galimybės, kad dėl naujų darbų ir projektų gali tekti kraustytis į sostinę. „O tai, kad dabar nuolat gyvenu ant ratų, man įprasta, juk visą gyvenimą taip gyvenau“, – sako Aras.

Aras Vėberis

Kalbėdamas iš savo patirties, Aras šiandien patartų jauniems atlikėjams, kurie tenori tapti žvaigždėmis, vis dėlto, kaip sakoma, pasidėti pagalvę ir baigti mokslus, nes šlovė yra labai laikina. „O pramogų verslas yra šalies ekonomikos lakmuso popierėlis. Mes pirmi pajuntame, kada ateina krizė“, – sako Aras.

Kitoks Aro gyvenimo etapas, kai tenka iš naujo kabintis į gyvenimą.

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ – tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę - naujas interviu su gerai žinomu, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiu žmogumi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)