Tiesa, visuomenėje tokie specialistai vertinami dvejopai vieni mano, kad tai tik spėliojimai, neturintys mokslinio pagrindo. O kiti remiasi tokiomis žiniomis priimdami gyvenimo sprendimus.

„Galiu drąsiai pasakyti, esu brangiausiai apmokamas savo srities specialistas Lietuvoje. Parašiau knygą „Vaikystės šešėliai“, ten paminėjau, kad darau konsultacijas, nusidriekė 9 mėnesių eilė. Aš galvojau, kaip atsikratyti tos eilės, pradėjau kelti kainą. Keliu, keliu, žmonės kaip neatšoka, taip neatšoka. Šiandien aš turiu mėnesio eilę.

Konsultacija 300 eurų valanda laiko, per kurią aš tau pasakysiu viską apie tave, kur tavo pliusai, minusai, ką veikti, ko neveikti, ką daryti, ko nedaryti. Ir jeigu turi ypatingai kažkokią problemą, pavyzdžiui, neturi profesijos, nežinai savo misijos gyvenime, nerandi antros pusės, tu tikrai gausi atsakymus, ką reikia daryti. Bet aš nesu tas žmogus, kuris tą padarys. Grubiai kalbant, aš esu diagnostika“, laidoje „Kasdienybės herojai“ sako pašnekovas.

Tris vaikus turintis Žydrūnas neslepia, kad pasiryžimas keisti nusistovėjusį gyvenimą ir tradicinę specialybę iškeisti į naują, atrodytų, gana rizikingą sritį, atsipirko jam su kaupu. Nors pripažįsta skeptikų aplink buvo daug.

Žydrūnas teigia šiuo metu bendradarbiaujantis su specialiosiomis tarnybomis. Jis padeda pareigūnams analizuodamas galimai nusikaltusius žmones, arba jau pripažintus kalinius.

„Žmogus tiesiog eina gatve. Ir kaip man pasakyti, kokia yra jo savivertė? Nežinau, ar esate iš Vilniaus, ar iš iš kito miesto, bet jeigu nuvažiuosite į Panevėžį arba į Šiaulius, tie berniukai, kurie klausia tavęs, ar tu turi rūkyti, pas juos smakro padėtis yra per aukštai. O kai mama jus bardavo, ką jūs darydavote? Nuleisdavote smakrą.

Mums yra tekę padėti vienoje Klaipėdos mokykloje skriaudžiamai mergaitei. Jeigu pasakysi tiems berniukams, kad jūs mokykloje neskriauskit tos mergaitės, veiks tik mometiškai, kol mokytojai prižiūrės.

Viskas, ką pasakėme tai mergaitei, kiek įmanoma prisimink ir vaikščiok po mokyklą iškėlus galvą, truputį pakeltu smakru. Aš, prisiekiu, per dvi savaites patyčios sustojo savaime. Tai reiškia, kad mes per savo kūno kalbą darome poveikį kitiems, ir nuo jos priklauso, ką mes galime transliuoti“, sako Žydrūnas.

„Jeigu jūsų draugė atrodo kaip baba, tai tik dėl to, kad turi babos charakterį, kuri visiems aiškina, ką daryti ir ko nedaryti“, sako Žydrūnas ir patikina sparčiau senstame dėl savo negatyvių minčių, streso ir gyvenimo būdo.

O kodėl jis mano, kad mūsų Prezidentas negali priimti sprendimų? Ką jis įžvelgia V. Zelenskio ir V. Putino veiduose?

Visą interviu žiūrėkite vaizdo įraše.

Gyvenimo būdo laida „Kasdienybės herojai“ tai stiprių asmenybių jaudinančios gyvenimo istorijos. Kas savaitę interviu su gerai žinomais, o gal išskirtinį gyvenimo būdą pasirinkusiais žmonėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)