Ant baro besiraitančios merginos, tiesioginis savęs pasiūlymas ir aršiai barmenų dėmesio reikalaujantys homoseksualūs vyrai – tokių vietų kasdienybė. „Tik tavo pasirinkimas, ar būti mačo ir su visomis dulkintis nors ir vidury darbo tualete, ar tik iš darbo perspektyvos nusišypsoti, lengvai paflirtuoti ir viską palikti tose ribose“, – sako Edvinas.

– Ar dirbdamas už baro dažnai gaunate dėmesio?

– Dirbdamas už baro ir turėdamas charizmą dėmesio gausi visada. O ypač – jei tai naktinis klubas ar baras, šio dėmesio yra per akis. Tik tavo pasirinkimas, ar būti mačo ir su visomis dulkintis nors ir vidury darbo tualete, ar tik iš darbo perspektyvos nusišypsoti, lengvai paflirtuoti ir viską palikti tose ribose.

Kad ir kaip bebūtų, šio dėmesio susilaukiame ne tik iš priešingosios lyties, bet ir iš tos pačios. Iškart pasakysiu, kad prieš homoseksualus nieko prieš neturiu, tačiau ir jiems turi būti ribos.

– Kaip jie tą dėmesį rodo?

– Kaip kad moterys yra pratusios prie „alfa vyrų“ lindimo klubuose, su tokiais pačiais „alfa gėjais“ susiduria ir patys vaikinai. Dėmesio rodymas prasideda nuo paprasčiausio mandagaus flirto, o baigiasi dažnai net graibymu ar griebimu už sėklidžių.

Jie čia jaučiasi drąsūs, ką čia pasiskųsi apsaugininkui, kad gėjus priekabiauja? Juk ne. O gal duosi į dūdą už tokį elgesį? Vėlgi – ne, juk čia iškart straipsniai skalambys, kaip gėjus sumuštas dėl to, kad jis gėjus. Niekas juk niekada nesigilins, kodėl tas gėjus gavo į galvą. Svarbu skambi antraštė ir LGBT judėjimo dėmesys. Policijai juolab nepasakysi, kad priekabiavo prie tavęs, suaugusio vyro, gėjus. Niekas nepatikės, o jei patikės – pasijuoks arba bijos kišti pirštus.

– Ar pasakymas, kad esi heteroseksualus, nepadeda?

– „Manęs nedomina vyrai“ pasiteisinimas su tais atkakliaisiais „alfa“ nieko neduoda. Jis toliau atkakliai kovos ir bandys tave nučiupti, saldžiais žodžiais apipins, į viešbučius kvies ir taip toliau.

Yra tekę ir narkotikais būti apsvaigintam: į gėrimą įbėrė kažko. Jaučiausi blaivus, buvau ką tik baigęs darbą ir su antra taure gėrimo nieko nebepamenu, kas vyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)