Su milijonieriumi iš Dubajaus susituokusi moteris gali tuoj pat paminėti bent penkis dalykus, kurie gerokai sunkina jos būtį. Nuolatinės kelionės ir priedermė visada gerai atrodyti yra tik du jos gyvenimo sunkumai.

23 metų Linda Andrade, platformoje „TikTok“ figūruojanti kaip Tikroji Dubajaus namų šeimininkė, atvirauja, kad prabangus gyvenimas – tai sunkus iššūkis ir didelė našta, rašo „The Sun“.

Jordanijos kilusi socialinių tinklų žvaigždė su „Forex“ ir kriptovaliutų rinkose prekiaujančiu Ricky susituokė būdama 19-os.

Daug kas neabejoja, kad jos gyvenimas prilygsta pasakai. Tačiau net turtų spindesys po kurio laiko apsiniaukia ir nebeteikia tokio džiaugsmo kaip anksčiau. Būtent taip atsitiko Lindai.

Po kelerių Dubajuje pragyventų metų turtuolio žmona prisipažįsta, kad prabanga jai įkyrėjo iki gyvo kaulo, kad nebegali žiūrėti į parodų vertus valgius ir tverti įvairių kitų sunkumų.

Vardydama sunkumus ji pamini begalę daiktų, pvz., batų ir drabužių, kurie jai nuolatos perkami ir dovanojami, taip pat nuolatinę gresiančio apiplėšimo baimę.

Kad ir kaip įtikinamai Linda pasakoja apie savo kančias, jos paskyras stebintys piliečiai neskuba užjausti privilegijuotos influencerės ir SPA centro savininkės. Lai komentarai kalba už save:

„Nustok skųstis. Leisk man pagyventi tokį gyvenimą, jeigu pačiai jis nepatinka.“

„Kaip gali būti tokia nedėkinga? Gal nori mainytis gyvenimu? Bent aš tokia padėtimi pasinaudočiau kaip pridera.“

„Juk gyveni Dubajuje, taigi, niekas tavęs neapiplėš: pusė Dubajaus piliečių yra turtingesni nei tu.“

Kitas Lindos skundas yra susijęs su pareiga visada gerai atrodyti, o kad taip būtų, ji nuolatos turi lankytis pas brangiai kainuojančius kirpėjus, stilistus, o apatinius pirktis tik iš „Victoria‘s Secret“.

Sunkumai tuo, aišku, nesibaigia. Dar Linda pasiskundė, kad turi labai daug maisto. Ją vargina ir tai, kad kitos moterys trokšta nuvilioti nuo jos vyrą.

Viename ypač daug kartų peržiūrėtame vaizdo įraše Linda dejuoja, kad visada jaučiasi pavargusi. O kas gi nepavargtų šitiek keliaudamas? Taigi, dar viena Lindos bėda – nesibaigiančios kelionės.

Vis dėlto žmonės linkę abejoti tuo, ką Linda sako, nes štai ji skundžiasi, bet kartais ima ir pareiškia, kad grožio puoselėjimo procedūroms per mėnesį išleidžia po 4 tūkst. svarų sterlingų (4,6 tūkst. eurų).

Taigi, Linda sugeba įžvelgti ir pozityvią savo gyvenimo pusę: ji džiūgauja, kad parduotuvėse yra aptarnaujama tarsi karališkosios šeimos atstovė, be to, neturi virti ir kepti, nes vyras ją kas vakarą nusiveda į restoraną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)