Pasirinkite atspalvį iš paveikslėlio ir perskaitykite viktorinos atsakymus:

Lūpų dažai Nr. 1

Kaip bebūtų keista, žmones traukiate dėl savo ugningo požiūrio. Nesitaikstote su jokiomis nesąmonėmis ir nemažinate savo standartų vien tam, kad pateisintumėte kitų lūkesčius.

Tiksliai žinote, ko norite iš gyvenimo, ir žinote, ką daryti, kad tai pasiektumėte. Žinoma, iš pradžių daugelį žmonių gąsdina jūsų nusiteikimas, bet tie, kurie jus geriau pažįsta, įvertina jūsų ambicingumą.

Lūpų dažai Nr. 2

Jūsų prabangūs plaukai yra tai, kas traukia kitus prie jūsų. Nors jums patiems gali atrodyti, kad jūsų plaukai sausi ar nuobodūs, iš išorės jie atrodo nuostabiai.

Nesvarbu, ar jie nudažyti trimis skirtingomis spalvomis, ar tiesiog nusprendėte juos išdžiovinti ore, jie visada atrodys nepriekaištingai. Vis dėlto galbūt verta jiems skirti šiek tiek pertraukos – juk dėl jų atrodote nepakartojamai.

Lūpų dažai Nr. 3

Žmones traukia jūsų asmenybė. Jus supa švelni, rūpestinga aura, tačiau taip pat mokate pakovoti už save ir gauti tai, ko norite.

Žinoma, ne visada viskas aplink tave blizga ir spindi, tačiau esi sąžininga su savimi ir kitais, todėl jie mato tikruosius tavo ketinimus. Duodate žmonėms tai, ko jiems reikia, ir dėl to jie jus dar labiau vertina.

Lūpų dažai Nr. 4

Labiausiai žmones traukia jūsų laisva dvasia. Jūsų gebėjimas atsipalaiduoti ir mėgautis akimirka traukia kitus – jiems patinka būti šalia jūsų.

Suteikiate žmonėms jausmą, kurio jie negali patirti niekur kitur, ir dėl to jie visada grįžta pas jus vėl ir vėl.

O tai, kaip mokate atsipalaiduoti net sudėtingiausiose situacijose, leidžia pastebėti jūsų vidinį grožį ne mažiau nei išorinį.

Lūpų dažai Nr. 5

Jūsų lūpos yra tai, kas leidžia jums išsiskirti minioje. Ir jūs žinote, ką su jomis daryti. Nesvarbu, ar naudojate tokius produktus, kaip lūpų šveitikliai, ar tiesiog natūraliai turite gražias lūpas, jos niekada nelieka nepastebėtos.

Jūsų lūpos ir pasirinkta spalva patraukia visų dėmesį. Tai vienas iš geriausių jūsų bruožų, jos gali būti bet kokio šou centre, jei, žinoma, to norite.

Lūpų dažai Nr. 6

Atsargiai, mūsų rankose tikra stiliaus meistrė! Jūsų išskirtinumas – tai jūsų aštrus stiliaus ir mados pojūtis. Dėl to, kaip rengiatės ir natūraliai derinate dalykus, žmonės negali nenorėti apie jus sužinoti daugiau.

Tradicinės spalvos ir raštai, kurie kitiems gali pasirodyti nuobodūs, ant jūsų atrodo nuostabiai. Aplinkiniai dažnai stebisi, kaip jums pavyksta daryti tai, ką darote.