1. Naudokite jį kaip skutimosi kremą

Netikėtai baigėsi skutimosi kremas ar tiesiog nebenorite dėti dar vieno produkto į perpildytą dušo lentynėlę? Mes jus supratome. Plaukų kondicionierių galima drąsiai naudoti vietoje skutimosi kremo. Išspauskite šiek tiek kondicionieriaus ant delnų ir ištepkite juo rankas ar kojas – iš esmės bet kurią vietą, kurią ketinate skusti, ir tiesiog braukite skustuvu.

2. Naudokite jį makiažo šepetėliams valyti

Jūsų makiažo šepetėliai gali tapti bakterijų veisykla, jei reguliariai jų nevalysite. Nenorite pirkti brangaus makiažo šepetėlių valiklio? Nesijaudinkite, galite tiesiog pasitelkti savo patikimą kondicionierių. Išspauskite nedidelį kiekį kondicionieriaus į delną ir padažykite jame šepetėlius. Patrinkite ir nuplaukite. Taip šepetėlius ne tik išvalysite, bet ir suminkštinsite jų šerelius.

3. Pasigaminkite iš jo nenuplaunamą kondicionierių

Nenuplaunami kondicionieriai yra puiki investicija į plaukų priežiūrą, tačiau jei jūsų biudžetas yra ribotas, nesijaudinkite: nenuplaunamą kondicionierių galite pasigaminti... iš nuplaunamo kondicionieriaus. Į vieną puodelį vandens įpilkite maždaug pusę arbatinio šaukštelio alyvuogių aliejaus ir vieną arbatinį šaukštelį plaukų kondicionieriaus ir gerai išmaišykite. Tada supilkite šį mišinį į purškimo buteliuką, kad juo būtų patogiau naudotis.

4. Naudokite jį nagų odelėms suminkštinti

Mes dažnai ignoruojame savo nagų sveikatą, bet daugiau taip nebus. Ar žinojote, kad plaukų kondicionierių galima naudoti kaip nagų odelių kremą? Taip, tai tiesa. Plaukų kondicionierius padeda suminkštinti nepaklusnias odeles ir jas pamaitina. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai paimti šiek tiek kondicionieriaus ir patepti juo nagus, ypač odeles, ir leisti jam atlikti stebuklą. Nuplaukite kondicionieriaus likučius po 10-15 minučių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją