Kai kurie iš šių faktų jus prajuokins. Kiti – bus tiesiog įdomūs. Tačiau treti privers išpūsti akis.

Vaisius gali patirti erekciją

Gana keista manyti, kad jūsų vaisius ten, apačioje, gali susijaudinti, bet jei tai berniukas, tai tiesa! Šį faktą įrodo ultragarso tyrimai, rašo svetainė healthywoman.org.

Apatinė pusė yra jautriausia

Dauguma vyrų nurodo, kad penio galvutės apačia ir apatinė penio stormens pusė yra jautriausios sritys seksualiniam malonumui patirti. Tai gali būti pakankama paskata pakeisti savo oralinio ar manualinio sekso strategiją!

Peniai tikrai gali sutrumpėti

Peniai tikrai gali susitraukti – dėl kelių priežasčių. Viena iš jų gali būti rūkymas: dėl kalcifikuotų kraujagyslių, kurios trikdo kraujotaką erekcijos metu, varpa gali sutrumpėti net visu centimetru. Be to, varpos audinys gali prarasti dalį elastingumo, jei vyrukas nepatirs reguliarių erekcijų – jei penis nebus pakankamai naudojamas, jis gali susitraukti centimetru ar dviem.

Peniai gali lūžti

Jis veikiausiai nenorės to žinoti, bet peniai iš tikrųjų gali lūžti, nors juose ir nėra kaulo. Energingas lytinis aktas ar masturbacija – ar net kritimas ant sustandėjusios varpos – gali baigtis penio lūžiu.

Tai lenkimo trauma, kuri gali įvykti plyšus membranai, vadinamai tunica albuginea.

Tunica albuginea gaubia corpora cavernosa, t. y. penio kempininį audinį, kuris erekcijos metu prisipildo kraujo. Kai membrana plyšta, kraujas, kuris paprastai kaupiasi tik šioje vietoje, prasiveržia į kitus audinius, todėl atsiranda mėlynių ir patinimų. Gydant tokią traumą, „lūžio“ vietą paprastai tenka susiūti.

Vyrų orgazmas vidutiniškai trunka 6 sekundes

Vaikinams dažnai netenka orgazmo pabaigos laukti labai ilgai. Kita vertus, moterų orgazmai vidutiniškai trunka 23 sekundes.

Anksčiau peniai turėjo spyglius

Tai tiesa, tačiau jie buvo prarasti, kai šiuolaikinis žmogus atsiskyrė nuo neandertaliečių. Mokslininkai mano, kad spygliai padėdavo greičiau pasiekti erekciją ir skatindavo nežabotą poravimąsi. Peniai su spygliukais iki šiol yra paplitę tarp tokių poravimosi partnerio nesirenkančių gyvūnų rūšų kaip katės.

Jis turi daugiau nei manote

Vyrų lyties organas yra dvigubai didesnis už tą, kurį iš tikrųjų matote. Likusi jo dalis yra pasislėpusi dubens viduje ir pritvirtinusi prie gaktos kaulo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)