Jis – sėkmingas plastikos chirurgas. O ar daug profesijų, kurios užburia rimto vyro ieškančias damas labiau nei virtuoziškas chirurgo darbas?

Be to, svajonių jaunikis pilotuoja lėktuvą! Dar vienas neeilinis gebėjimas, kurį taip lengva romantizuoti.

Plastikos chirurgas iš Šiaurės Dakotos, Robertas Bierenbaumas, toks ir buvo. Negana to, kalbėjo penkiomis kalbomis ir gamino kaip tikrų tikriausias virtuvės dievas. Tiesą pasakius, jis buvo netgi vietos herojus, žinomas, kaip išgelbėjęs vaiko gyvybę per miesto šventę.

Roberto vaikų auklė vėliau apie vyrą atsiliepė kaip apie gerai atrodantį, nešiojusį kostiumus, mylėjusį vaikus, šunis. „Viskas, apie ką pagalvotumėte, norėdami įvardyti gerą charakteristiką“, – sakė ji.

Buvo 1995-ieji, kai Carole Fisher manėsi sutikusi patį tinkamiausią ir patikimiausią vyrą žemėje. Jų pirmasis pasimatymas įvyko linksmybių mieste Las Vegase, indiškame restorane, ir viskas atrodė tobula. Išskyrus vieną smulkmeną.

Carole paklausė Roberto, ar šis kada buvo vedęs. „Jis savo atsakymu buvo labai neužtikrintas, atsakinėjo keistai. Taigi, pajuokavau paklausdama, gal jis savo žmoną nužudė“, – pasakojo moteris.

Staiga savimi pasitikintis vyras išbalo ir tapo labai tylus. Po pauzės ėmė kvosti Carole, ką ši žinanti. „Tai buvo raudona vėliavėlė, kurią aš kažkodėl ignoravau“, – pasakojo moteris.

Robertas staiga apvertė situaciją aukštyn kojomis ir tapo auka, kurios jo pasimatymo partnerė gailėtų. Jis papasakojo liūdną istoriją apie savo buvusią žmoną, kuri turėjo problemų su narkotikais, o taip pat jį išdavinėjo. Anot vyro, buvusi žmona vieną dieną tiesiog nepranešusi su visam paliko namus. „Jis spėliojo, kad ši arba susimetė su kitu ir dabar sau laimingai gyvena, arba galimai netgi įvykdė savižudybę“, – prisiminė Carole.

Moteris buvo tokia pavergta tobulo įvaizdžio ir svajonių apie gražią ateitį su tokiu sėkmingu vyru, kad pasirinko nematyti akis badančių įspėjimų. Ji nežinojo, kad pradeda santykius su šaltakrauju, sociopatišku žudiku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją