Serialą kūrė pasauliui jau žvaigžde tapęs Darrenas Staras, iki tol į gyvenimą paleidęs Lietuvoje taip pat rodytą ir pasisekimo sulaukusį „Beverli Hilsas, 90210”, o vėliau dar paleisiantis lietuvos rinkai taip pat paruoštą „Jaunesnė“ ir naujas madas užvedusį „Emily in Paris“.

„Seksas ir miestas“ serialo pagrindine heroje tapo Carrey Bradshaw, aktorė Sarah Jessica Parker, kurios prototipas iš dalies yra iš tiesų egzistuojanti žurnalistė, dabar 64-erių Candace Bushnell. Arba jei tiksliau, prototipas yra žurnalistės nuolatinė skiltis, rašyta nuo 1994-ųjų iki 1996-ųjų būtent „Sekso ir miesto“ pavadinimu, kassavaitiniame „The New York Observer“ laikraštyje. Jos skiltis tapo pamatu to paties pavadinimo serialui, vėliau išsiplėtojusiam ir į dviejų dalių filmą.

O šiemet HBO televizija, po ilgos tylos, visam pasauliui laukiant, pradėjo transliuoti „And Just Like That...“ – tarytum „Sekso ir miesto“ tęsinį, kurio centre – jau penkiasdešimtmetės tos pačios serialo herojės. Išskyrus vieną.

Samantha ir Carrey

Nors pačia pagrindine veikėja laikoma ne ji, dažnas serialo žiūrovas galėtų patvirtinti serialo herojės Samanthos patrauklumą. Nesivaržančią savo seksualumo, fatališką, grubesnę ir atviresnę veikėją įkūnija Didžiojoje Britanijoje gimusi, Kanadoje užaugusi Kim Cattrall.

Nors aktorė suvaidino garsiuose ir ne tokiuose garsiuose filmuose, paminėtina tai, kad ji – sėkminga teatro aktorė, o taip pat – poezijos skaitovė. Internete galite rasti laisvai prieinamų vaizdo įrašų, kur moteris skaito Šekspyro sonetus ir daugiau.

Tuo tarpu Ohajaus valstijoje, kukliai gyvenančioje šeimoje gimusi Sarah Jessica Parker, įkūnijanti rašytojos Carrey Bradshaw charakterį, dar 11-os kaip aktorė startavo Brodvėjuje. Šeima įdėjo daug atsidavimo, kad dukra sėkmingai pakiltų ant scenos ir šviestų iš ekranų.

Be aktorystės moteris taip pat dalyvauja vyno gamyboje. 2019-aisiais ji pradėjo dirbti su Naujosios Zelandijos vyndariais ir kasmet išleidžia po kelias rūšis jos vardo vynų. Tame tarpe, baltojo Sauvignon Blanc vynuogės, kuri savo populiarumo viršūnę muša būtent Naujojoje Zelandijoje, vyną.

Kiekviena atskirai moterys turi savitų simpatingų bruožų, o taip pat abi sukūrė abejingų nepalikusius personažus. Tačiau tarp geriausias drauges vaidinančių moterų draugystės anaiptol nėra.

Dar 2017-aiaisi Kim Cattrall viešai pareiškė niekada nebuvusi Sarah Jessica Parker draugė. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)