– Ką atsakydavote, kai sulaukdavote klausimų: „Tai kada tos vestuvės? Kada tas vyras atsiras?“

– Girdėdavau tą klausimą, bet aš ilgą laiką gyvenau ne Lietuvoje. Ir esu degradavus karjeristė darboholikė. Visiška darboholikė iš didžiosios D. Gyvenau Skandinavijoje: Estija, Suomija, Stokholmas. Dirbau teatruose ir buvau nutolusi nuo šeimos ir artimųjų. Niekam nebuvo įdomu ar tuoksiuos, ar ne. Nei man, nei mano aplinkos žmonėms nėra laiko mąstyti apie vaikučius, šeimą, laisvalaikį, apie tai, kas tau „faina“, apie pasivaikščiojimą parkelyje. Aš nesuvokiu tų mamyčių, kurios su vaikučiais vaikšto parke. Aš pati gal norėčiau leisti sau išeiti pasivaikščioti, bet tam nėra laiko. Savęs pačios klausdavau: Na, Marija, kada tą vyrą susirasim? Jau beveik trisdešimt, o vis tik meilužiai, meilužiai...Vienas, kitas, penktas, šeštas ir kas iš to?

– Tai tik grįžusi iš užsienio pagalvojote, kad gal ir reikėtų to vyro?

– Grįžau 2008 metais tiesiai į krizę. Tėvai skyrėsi, gyventi likau su mama ir supratau, kad namuose reikia vyro. Nuėjau į naktinį barą, pamačiau man patikusį vaikiną, priėjau prie jo, prisistačiau ir paklausiau ar turi „paną“, ar vedęs, jis atsakė, kad ne, pakviečiau pasivaikščioti. Tada jis mane įsimylėjo, bet istorija baigėsi tuo, kai po metų metus trukusio jo išlaikymo, sviedžiau į jį lagaminą ir mes išsiskyrėme. Nemylėjau aš jo, tiesiog man atrodė, kad namuose reikia vyro.

– Kodėl buvote su nemylimu vyru net 6 metus?

– Prie to prisidėjo ir mama. Nes sakydavo, kad pažiūrėčiau į save, kad nieko geresnio nerasiu, kad jis yra nuostabus vyras. Ir tada galvodavau, kad gal taip iš tikrųjų yra, gal tikrai nieko geresnio nerasiu. Dar kažkur perskaičiau, kad vyras kitas, bet problemos tos pačios santykiuose išlieka.

– Kaip jūsų gyvenime atsirado antrasis vyras?

– Po kiek laiko pasakiau sau, kad man reikia meilės. Išvažiavau vasarą į Nidą ilsėtis. Ir 10 dienų gulėjau paplūdimyje po 5 val. paėmusi du akmenis į rankas ir kartojau: „Dieve atsiųsk man meilę“. Kaip kokią mantrą kaliau ir nežinau gal tai ir padėjo. Einant vieną vakarą su drauge ją užkalbino vaikinas, o aš begalvodama, kad draugę kalbina ir aš liksiu viena visą gyvenimą, pamačiau jį. Aš buvau tas žmogus, kuris niekada netikėjo meile iš pirmo žvilgsnio. Bet tai įvyko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)