Nuolat palaikote ryšį

Kaip rašoma elle.ru, nepaisant to, kad ilgai esate kartu, nepaliaujate rašyti vienas kitam žinučių, siųsti nuotraukas, internete pastebėtus pokštus ir pan. Jei kažkuris išvyksta į užsienį, skambinatės, prieš miegą siunčiate audiopranešimus. Vos tik nutinka kažkas svarbaus ar keliančio nerimą, skambinate jam, o jis moka su jumis pasidžiaugti ar nuraminti.

Tebemėgstate apsikabinti

Apsikabinimas jums – vienas svarbiausių ritualų. Vos jį apkabinate, pasijuntate saugi, o jis sudeda visą savo šilumą į šias švelnumo apraiškas. Tad jei jums iki šiol nepabodo apsikabinti, žinokite – viskas kuo puikiausia. Beje, mokslininkai teigia, kad apsikabinimai skatina aktyvesnę oksitocino hormono gamybą organizme nei bučiniai.

Nesidrovite vienas su kitu dalintis jausmais ir išgyvenimais

Nei jei jis turi sunkumų darbe, nesutaria su giminaičiais, papasakos jums apie tai. O jūs žinote, kad bet kokioje situacijoje galite juo pasikliauti. Jūs nebijote kalbėtis apie jausmus, troškimus – tai svarbus tvirto ryšio požymis.

Jums svarbūs vienas kito interesai

Jeigu jam tos rungtynės svarbios, greičiausiai žiūrėsite jas kartu. Nors nesate aistringa futbolo gerbėja, patirsite didelį malonumą ir persiimsite jo azartu. Jis mielai nueis su jumis į teatrą pažiūrėti „to keisto spektaklio“ arba į naują parodą. Ir netgi į jogą kartu nueis, kad suprastų, kas jus ten traukia.

Nepaliaujate daryti staigmenas

Jis parneša jums gėlių, jūs be jokios progos dovanojate jam bokso pirštines. Jis gali nupirkti bilietus į kelionę ir pranešti dieną prieš, jūs vidury savaitės surengiat romantišką vakarienę. Jums malonu vienas kitą džiuginti net ir mažytėmis staigmenomis. Bet juk svarbiausia – dėmesys smulkmenoms.

Juokaujate vienas su kitu

Turite savų juokų, būtent todėl jums nenuobodu nei nevykusiame vakarėlyje, nei namuose. Mokate užglaistyti konfliktus, nuleisti nesutarimus juokais, kartais pasišaipote vienas iš kito kaip seni draugai. Patikėkite – tai retenybė, kai skirtingų lyčių žmonių humoro jausmas sutampa.

Planuojate bendrą ateitį

Ne, neskaičiuojate, kiek kainuos vestuvių puota, tiesiog mėgstate kalbėtis, kokiame mieste būtų smagu kelis mėnesius pagyventi, į kokią šalį nuvykti atostogų. Mėgstate apstatyti namus, visada randate kompromisų dėl spalvos ir baldų. Kartu žadate eiti į užsienio kalbos kursus, išbandyti naują laisvalaikio veiklą.

Visur gerai jaučiatės kartu

Kad ir kokia kompanija tai būtų, jūs jaučiatės komfortiškai. Niekas netrukdo bendrauti su kitais, bet vos sugrįžtate vienas pas kitą, vakarėlis tampa dar smagesnis. Jums patinka kartu kažkur eiti, nekyla nė minčių, kad kažkuris iš jūsų nepritaps prie kokios nors draugijos.

Didžiuojatės vienas kito pasiekimais

Palaikyti vienas kitą ištikus nesėkmei – pusė darbo, o nuoširdžiai pasidžiaugti pasiekimais kartais nėra lengva. Ypač jei jums dabar pauzė, o jis svaiginamu greičiu kyla karjeros laiptais. Jūs gerbiate vienas kito norą tobulėti, megzti naujas pažintis, o kai mylimas žmogus pasiekia užsibrėžto tikslo, nuoširdžiai juo didžiuojatės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt