Moteris prisipažįsta visada labai mėgusi greitį, todėl automobilį vairavo iki pat aštuoniasdešimties, o kažkada net tuometinių žvaigždžių raliuose su savo Zaporožiečiu dalyvaudavo – net pirmą vietą yra laimėjusi!

Ir nors moters gyvenime patirčių buvo visokių – nuo kojos traumos iki insulto, tokia pati patrakusi Lilijana išliko ir dabar. Todėl į dukros siurprizą – galimybę sudalyvauti Močiučių Banditų projekte – sureagavo lyg į geriausią naujieną.

„Tikiuosi Palangoje galėsime prikrėsti kokių nors šunybių?“ – klausė ji.

Basanavičiaus gatvėje moteris ne tik paleido į darbą kumščius, tačiau išpildė ir savo greičio svajonę – sėdo ant vandens motociklo ir pasileido per milžiniškas bangas.

Maisto negaminanti, televizoriaus nežiūrinti, tačiau nuotykius dievinanti estrados žvaigždė Palangoje jautėsi lyg žuvis vandenyje. Ir nors dauguma tokio amžiaus moterų tokiems nuotykiams sakytų ne – Lilijana įrodė, jog nesvarbu, kiek tau metų, vidinio užtaiso nepaslėpsi. 85-erių metų Lilijanos ir 82-ejų metų Irenos laikas Palangoje – užfiksuotas vaizdo įraše.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)