Būk atvira ir nuoširdi, tačiau visada jausk ribas ir pasistenk apie save nepapasakoti daugiau nei reikia. Žemiau rasi 10 dalykų, kurių vyras neturėtų apie tave žinoti.

Tavo trūkumai

Taip, taip. Tobula moteris neturi jokių trūkumų, o juk tu tikrai norėtum būti pačia geriausia, tiesa?

Jei nuolatos kalbėsi apie savo trūkumus, tikėtina, kad ir tavo vyras ims juos pastebėti, taigi, gali mintyse pasvarstyti, ką savyje norėtum pakeisti, tačiau šių minčių tikrai nereikėtų išsakyti garsiai.

Santykiai su buvusiais

Tave dominantis vyras ar sutuoktinis apskritai neturėtų žinoti, kiek kartų buvai užmezgusi santykius su stipriosios lyties atstovais.

Juokaujama, kad vyrai savo meilės nuotykių skaičių padaugina iš trijų, o moterys... padalija. Visiškai nesvarbu, kiek partnerių esi turėjusi, ir lygiai taip pat nesvarbu, kaip jie klostėsi.

Kalbos apie ankstesnius santykius pridarys daugiau žalos nei duos naudos: vyras gali pamanyti, kad tu niekaip negali pamiršti savo buvusiojo, taigi, jūsų santykiai niekada nepersikels į kitą lygį.

Kiek laiko ir pinigų skiri grožiui

Tu esi graži iš prigimties, ir jokia kirpėja, manikiūro specialistė ar kosmetologė čia tikrai niekuo dėta.

Vyrams visiškai neįdomu klausytis apie įvairias grožio procedūras ir juo labiau jie nenori žinoti, kiek tai kainuoja.

Grožio puoselėjimas – tai tik tavo reikalas, todėl to tikrai nereikėtų aptarinėti su savo vyru ar nauja simpatija.

Kiek kainuoja tavo drabužiai

Kiek mokėjai už šį nuostabų paltuką? Galbūt tris tūkstančius eurų? O gal – vos dvidešimt, nes pirkai jį padėvėtų drabužių parduotuvėje? Ir vienu, ir kitu atveju to nereikėtų atskleisti savo simpatijai.

Jei drabužiams esi linkusi išleisti daug pinigų, pažinties pradžioje vyrui gali atrodyti, kad tu nemoki elgtis su pinigais (ir visai nesvarbu, kad tą paltuką dėvėsi kelis sezonus).

Jei paltuką įsigijai labai pigiai, vyrui gali atrodyti, kad tu esi linkusi gailėti net ir sau, taigi, toks bruožas jam taip pat gali pasirodyti ne iš patraukliųjų.

Noras numesti svorio

Kartais moterys yra linkusios kalbėti apie tokius dalykus, kurie vyrus tiesiog varo iš proto. Vienas jų – tai svorio klausimai.

Jei ketini numesti svorio, gali tai aptarti su savo geriausia drauge, tačiau apie tai tikrai nereikėtų kalbėti su savo vyru ar nauja simpatija.

Juk jis pasirinko tave, vadinasi, tavo figūra jam tinka. Jeigu nuolat skųsiesi savo išvaizda, palaipsniui vyras pradės pastebėti tavo „trūkumus“, kurių seniau net nematė.

Jeigu per pirmąjį pasimatymą pradėsi pasakoti apie savo ketinimus sulieknėti, vyrui gali atrodyti, kad tu neturi valios pasiekti užsibrėžtų tikslų.

Tavo nuomonė apie jo mamą

Net ir tuomet, jei jo mama tau neatrodo pats geriausias žmogus šioje žemėje, tikrai nereikėtų apie tai atvirai kalbėti.

Tu neprivalai mėgti jo mamos, tačiau turi pasistengti ją toleruoti ir apie ją nesakyti nieko blogo.

Svarbu nepamiršti, kad jo mama – tai moteris, kuri jį pagimdė ir užaugino, todėl jam ji neabejotinai yra vienas svarbiausių žmonių žemėje.

Ką apie jį galvoja tavo šeima ir draugai

Žinoma, tu tikrai norėtum, kad tavo išrinktasis patiktų tavo draugams ir giminaičiams, tačiau gyvenime visko pasitaiko...

Kartais nutinka ir taip, kad tavo artimiausių žmonių biolaukai paprasčiausiai nesutampa, tačiau tikrai nereikėtų aštrinti situacijos ir savo vyrui pasakoti, ką apie jį galvoja tavo brolis, tėtis, pusseserės vyras ar kaimynas.

Kitų žmonių santykių niuansai

Galbūt tavo mama kontroliuoja visą šeimos biudžetą, o gal tavo draugės vyras kasdien gamina maistą, prižiūri vaikus ir vienas tvarko namus?

Pasakodama apie kitų žmonių santykius gali išgąsdinti naują simpatiją: jei jis pamanys, kad tavo nupasakotas santykių modelis tau atrodo idealus, tikėtina, kad jūsų pažintis ilgai netruks, ir labai greitai pasuksite skirtingais keliais.

Sukurkite savo santykių modelį, o kalbos apie kitų žmonių santykius tikrai nieko gero neduos.

Tavo draugių paslaptys

Paslaptys yra tam, kad jas saugotume, todėl net ir labai pasitikėdama savo antrąja puse neturėtum išduoti savo draugių paslapčių.

Išduodama paslaptį vienu metu pasėsi net dvi blogybes: sugriausi pasitikėjimą ir sugadinsi savo reputaciją.

Paskalų nešiojimas moterims nesuteikia jokio žavesio, taigi, toks poelgis gali atrodyti labai atstumiantis.

Asociatyvi nuotr.

Penkmečio planai

Jei ką tik susipažinote ir pajautėte abipusę trauką, tikrai nereikia skubėti pasakoti apie savo ateities planus.

Taip, galbūt tu norėtum kuo greičiau sumainyti aukso žiedus ir susilaukti vaikų, tačiau turėsite dar ne vieną progą tai aptarti.

Geriausia – neskubinti įvykių ir leisti jiems tekėti natūralia tėkme. Taip pat nereikėtų kalbėti ir apie tai, kad greitu metu planuoji emigruoti ar imtis tokios veiklos, dėl kurios negalėsite būti kartu.

Tegu laikas parodo, ar iš jūsų santykių išsirutulios kas nors rimčiau, o jau tada galėsi nutarti, kaip turėtum pasielgti.