Aš sąmoningai nerašysiu savo nuomonės apie tai, ką galvoju apie tokį viešą savęs žeminimą, plakimą ir vertės matavimą pagal vyrą – mano skaitytojos jau žino, kad švelniai nepasisakyčiau. Šiandien – ne apie tai. Bet jeigu labai trumpai – adekvačios savivertės moteris jokiomis aplinkybėmis nevartoja frazių „negavau“, „nesiseka“, ypač kalbėdama apie vyrus.

Aš tai moteriai pirmiausia norėčiau pasiūlyti nusivilkti nudrengtą megztinį ir bet kokį seksualumą žudančias bobiškas kelnes ir atiduoti juos labdarai arba perdirbimui, o tada tiesiu taikymu varyti į parduotuvę apsipirkti naujų rūbų. Galiu prireikus patalkininkauti, nes, be kitų talentų, dar garsėju ir kaip stiliaus ikona.

Mane žiauriai stebina, kai tam tikra dalis moterų galvoja, kad vyrai vertina jas pagal protą. Pamirškit. Vyrai yra medžiotojai, ir jie intuityviai greituoju būdu vertina potencialaus grobio išvaizdą. Visada. Išvaizda, į aplinką pulsuojantis seksualumas, atsipalaidavimas, pasitikėjimas savimi. O protas ir vertybės taps aktualūs tik gerokai vėliau, jeigu apskritai taps.

Taigi jeigu manęs klausiate, kaip sulaukti kvietimų į pasimatymus ir atrodyti patraukliai vyrams, aš atsakysiu be užuolankų – būkite dulkintinos (angliškai skamba kur kas geriau – fuckable).

Nors šitas angliškas žodis yra ganėtinai vulgarus slengas, jis labai tiksliai atspindi esmę. Vyrai į pasimatymus kviečia tik tas moteris, kurios joms yra seksualiai patrauklios ir kurias jie anksčiau ar vėliau norėtų įsitempti į lovą. Nieko smerktino. Tokia vyrų fiziologija ir biologija.

„Kaip tu drįsti! Seksizmas!“ – jau girdžiu desperatiškai klykiant feministes. Ot tai naujiena. Gimti su vagina šiais laikais apskritai yra neteisinga, bet kur jūs pasaulyje teisybę matėt? Visa mūsų sistema yra persmelkta seksizmu, dažnai ir misoginizmu, ir mes, moterys, nuolankiai ne tik prisiimame šitą naštą, bet ir išmokome ja manipuliuoti. Netikėkite kietų feminisčių skleidžiamais pezesiais apie tai, kaip joms nuostabu gyventi be vyrų – jos yra susipainiojusios savo pačių meluose ir pažastų plaukuose.

„O čia nėra tarnavimas vyrams?“ Kažkiek, žinoma, yra, bet aš jau sakiau, kad gimti moteriškos lyties jau savaime yra pasmerkimas. Todėl kažkiek derintis reikės išmokti, kaip ir tam tikrų žaidimo taisyklių. Arba galite sėdėti namie vienos prie neįsuktos lemputės ir dejuoti dėl to, kaip jums niekas nepadeda buityje. Jeigu jums patinka kristi į aukos vaidmenį, aš jums niekuo negaliu padėti.

Dar apie moterų vaidmenį. Džiaukitės, kad Lietuva – ne Dubajus, ir niekas hidžabo ar burkos priverstinai nevelka, taip pat jums nereikia dalintis miegamojo su sutuoktinio meilužėmis. Atsimenate „Sex and the City“ filmą, kur rodė, kaip moterys po savo juodais žemę siekiančiais hidžabais slėpė dėvimus dizainerių rūbus ir nepriekaištingus makiažus? O kaip joms jaustis? Lietuvaitės, išnaudokite savo laisvę rengtis kaip norite.

Fuckable nereiškia sijono iki bambos ar per mažoje liemenėlėje netelpančių krūtų. Toks seksualumo demonstravimas yra pigus, neskoningas, menkavertis, prastas.

Fuckable visų pirma yra galvoje.

Pulsuokite seksualumą ir pasitikėjimą savimi – jūs esate diva, creme de la creme, geriausia iš geriausių. Jums nieko iš aplinkos nereikia. Aplinkai reikia jūsų. Nenugalimas pasitikėjimas savimi, aukšta savivertė visais laikais buvo galingas patrauklumo ginklas ir afrodiziakas.

Spinduliuokite visiško pasiutimo atmosferą (žinoma, man bepigu kalbėti, kai šitie dalykai man išeina natūraliai). Jūsų akys turi žibėti iš pasiutimo. Velniava, kaip tai daugeliui vyrų seksualu ir patrauklu. Tai yra tarsi papildomas Je ne se quoi faktorius.

Galvokite apie seksą, ir jūsų aura nusidažys raudona spalva. Nebūtina apie tai kalbėti garsiai. Vyrams moterys, trokštančios sekso, absoliučiai nurauna stogą. Jie negali patikėti savo laime. Nėra nieko seksualiau už moterį, kuri neturi kompleksų sekse.

Ne mažiau svarbu rengtis figūrą pabrėžiančiais drabužiais. Kaip vyrams kitaip žinoti, kad esate seksuali nimfa? Jie nemato jūsų krūtų po tuo oversized džemperiu ar megztiniu, lygiai kaip jie nemato jūsų tobulos smėlio laikrodžio figūros po tais apdribusiais marškiniais. Vyrai yra vizualistai. Duokite jiems vaizdų. Reikėtų tapti geriausia savo versija. Megztinius aš apskritai norėčiau moterims uždrausti (gerai jau, jie visai pritinka antrą Kalėdų dieną lankant gimines arba sergant). Megztiniai yra turbūt blogiau negu chalatas ar plaukų suktukai, arba šitų dalykų kombinacija. Tai yra didžiausi seksualumo atėmimo ir libido gesinimo įrankiai. Jeigu kada nors norėsite atstumti vyrą, pradėkite rengtis kaip močiutės, gultis į lovą su suktukais ar flaneline pižama ar dėvėti kelnaites per visą užpakalį. Turėtų kaipmat suveikti.

Triusikus per visą užpakalį kažkada galėsite apsirengti, bet tikrai ne viliojimo fazėje.

Kiekvieno psichiškai sveiko adekvataus vyro galutinis tikslas yra galėti jus pamatyti nuogą, gauti sekso, permiegoti su jumis. Tokiu būdu veikia vyro biologija. Jeigu dėl to turite problemų, tuomet galbūt jums apskritai nereikėtų vaikščioti į pasimatymus.

Šiuolaikinės pasimatymų programėlės (apie tai – prie progos, man patinka „Bumble“, „Tinder“ aršiai smerkiu) įgalina vyrus ir moteris galutinį tikslą gauti labai greitai, praktiškai be pastangų. Man asmeniškai tai neimponuoja. Šituo aspektu dalykai vyks būdu, kurie jums pačiai patogūs – vyras su jumis elgsis pagal jūsų jam nubrėžtas ribas. Jeigu sutinkate sekso duoti vos po vieno pasvaipinimo į dešinę, jam tai yra labai džiugios naujienos. Jeigu jūs norėsite ilgo merginimo, vakarienių žvakės šviesoje, pasivaikščiojimo susikibus už rankų, silpnesnieji greit nubyrės, išliks tik stipriausi, bet vykdys viską pagal jūsų nurodymus. Jūs pati brėžiate ribas ir reikalavimus.

Būkite ir atrodykite pažeidžiama (proto ribose). Kaip jūs įsivaizduojate, ką vyras veiks su feministe, kuri pati išsikasa griovius, pasikeičia automobilio ratus ir dar stabdžius susitvarko? Jai nereikia vyro – ji juo jau pati yra tapusi. Dėl to feministės ir lieka amžinai vienos, nuolatinėje seksualinėje frustracijoje, nes jos elgiasi taip, kad vyrus tiesiogiai ar netiesiogiai tik atstumtų. Aršių feminisčių normalūs vyrai patys nenori dulkinti, nes jos amžinai susisukusios, nepatenkintos savimi, užsiėmusios augintinių maitinimu ir savo flanelinių pižamų bei medvilninių kelnaičių lyginimu.

Priešybės traukia. Tam, kad moteris trauktų vyrą, ji turi atrodyti ir elgtis moteriškai. Theo Von, mano vienas mėgstamiausių amerikiečių komikų, yra pasakęs: „Moterys, atrodykite pasimetusios ir susirasite vaikiną per penkias minutes.“

Būkite paslaptinga, intriguokite. Nepasakokite apie save per daug, ir tikrai jau nekalbėkite apie buitinius reikalus. Jūs esate diva, ir jums negalioja fizikos dėsniai. Jis bent jau taip turėtų apie jus galvoti.

Daug juokitės iš jums patrauklaus vyro bajerių ir būkite linksma bei žaisminga. Dar tikrai spėsite prisidejuoti ir prisispręsti problemų. Vyrams labai patinka būti visapusiškai patraukliems jų susižavėjimo objektams, todėl jūsų akyse buvimas šarmingu labai stiprina jų vyrišką ego.

O daugiau nieko daryti nereikia. Nuo šiol reikės tik registruoti kandidatų prašymus dėl pasimatymų ir kalendoriuje nesupainioti, su kuo šiandien vakare varote į pasimatymą. Sėkmės ir make me proud, damos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)