Atsimenate filmą su „Ko nori moterys su Melu Gibsonu? Kai rodo sceną, kurioje jis klykdamas iš skausmo vašku depiliuojasi kojas (sveiki atvykę į moterų pasaulį – dauguma tiek įpratusios prie nepatogumų, kad skausmo nebejaučiame), o vėliau brutaliai spraudžiasi į delikačias dvidešimties denų pėdkelnes, iki kol nepaslysta ant karoliukų, nesusitrenkia galvos ir netampa visažinančiuoju ir pradeda girdėti, ką galvoja moterys.

Panašu, kad amžinas filosofų, poetų, kūrėjų, ir šiaip vyrų klausimas buvo ir išlieka tas pats – „ko nori moterys?“.

Tai ko, velniai rautų, tos moterys nori?

Šito tai aš jums nepasakysiu, nes aš ir pati kartais nežinau. Nesididžiuoju tuo. Bet jūs ir patys, mieli vyrai, ištisai trimituojat, kad mums kažkokie hormoniniai nuotaikų svyravimai, moteriški virkčiojimai ar isterijos, dar – kad mes trapios ir pačios nežinom, ko norim. Jei sakote, vadinasi, žinote. Dar gali atsitikti taip, kad jei pakankamai ilgai kartosite, mus tuo įtikinsite ir mes imsime elgtis atitinkamu būdu pateisindamos priklijuotas etiketes. Šitą jums bet koks psichologas pasakys.

Šiandien jums dėstau, ko moterys nori. Jei šitų taisyklių laikysitės, turėsite daug pasimatymų, ir visko, ko norėsite.

Šiame tekste išorinių savybių – grožio, svorio, akių spalvos nekomentuoju, nes visi turim, ką turim. Grožis, žinoma, nemaišo. Bet dar būna taip, kad vyras atrodo kaip modelis, bet proto nerasta. Tikra istorija.

Tikimės, kad jūs – ne idiotas

Būkit domėjęsi pasaulio aktualijomis ir skaitę vieną kitą, dar geriau, jei daug knygų gyvenime („Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ nesiskaito. Šitą iš smalsumo skaitė ir mažai raštą pažinę asmenys). Erudicija ir protas yra seksualiausia vyro savybė. Šitą arba turit, arba ne. Jei ne, nelabai pasisekė, bet žaiskite per kitas savybes. Gal jūs, pavyzdžiui, labai šeimyniškas.

Jokiomis aplinkybėmis su nepažįstama moterimi nesitujinkite

Tai galioja ir tais atvejais, kai esate už moterį dvidešimčia ar daugiau metų vyresnis. Amžius jums nesuteikia privilegijos įžūliai moterų niveliacijai iki „mergaičių“ lygmens. Dėl tujinimo esu atstūmusi dešimtis kandidatų. Man toks beatodairiškas elgesys yra prasčioko ir neišsilavinimo ženklas. Vienas vyras mane bandė įtikinti, kad per programėlę specialiai tujinasi, norėdamas išlaikyti lygybę. Apie kokią lygybę ten kalbama, aš nesupratau, o ir į kalbas nesileidau, nes desperatiškas bukaprotiškos pozicijos gynimas man atrodė dar blogiau nei pats poelgis. Kvepia narcisizmu.

Neieškokite sėkmingos moters, jei jos sėkmė jus baugina

Čia kalbu apie tai, kad jūs labai nesmagiai ir nevisavertiškai jaučiatės prieš moters sėkmę, žavesį, protą, uždirbamus pinigus ar kitus jos išorinius ar vidinius dalykus. Šitas reiškinys, liūdna konstatuoti, bet yra dažnas. Vadinasi, arba turit būt sėkmingesnis už ją, arba kvailas.

Nesuteikite moteriai vilties ir jos nekvailinkite, jei neturite planų jos susitikti gyvai

Tai aktualu pažintims per programėles. Tokių variantų labai daug, bet daugiausia tarp nebrandžios publikos arba IT specialistų, kuriems pakanka savo dešiniosios rankos ir porno portalų. Čia ne hormonų tampomų spuoguotų paauglių diskoteka, kur drąsiausias išsitraukia kramtomą gumą iš burnos ir eina kviest patikusios mergaitės, sėdinčios kampe.

Nemeluokite apie amžių, dabartinę išvaizdą, specialybę, vaikų skaičių arba jų egzistavimą

Nemeluokite apie visa tai, net jeigu labai stipriai norisi. Mes juk iš nublukusios popierinės su mobiliuoju perfotografuotos nuotraukos prie kalnų iš Čekoslovakijos 1985-aisiais suprantame, kad ta jūsų versija egzistavo prieš keletą dešimčių, bet jau nebe. O gal jūs jau miręs ir kažkas tik pokštauja? Programėlėse niekad nežinai. Užtat aš ne kartą minėjau, kad kritiškai svarbu tikrinti žmogaus identitetą (gaunate pilną vardą pavardę ir einat gūglint).

Kuo anksčiau kvieskite moterį kavos ar į pasimatymą

Jūs greičiausiai nutuokiate, kad esate ne vienintelis kandidatas jos sąskaitoje, ypač jeigu moteris patraukli. Ar norite laukti, kol kažkas jums ją nušvilps prieš nosį? Nelaukite ir čiupkite jautį už ragų. Veiklumas, iniciatyvumas yra labai vyriška ir seksualu. Aš asmeniškai, jei manęs neiškviečia per pirmas dvidešimt keturias valandas nuo mačo pradžios, atsimačinu. Jeigu vyras nedemonstruoja stipriai išreikšto noro susitikti, reiškia, jam nepakankamai įdomu. Reiškia, ačiū, kitas.

Su vienu taip triskart mačinomės, iki kol jis suprato, kad su manim reikia greitai. Vyras turi būti ryžtingas ir reaguoti greitai ir aktyviai. Čia jau įsijungia jūsų mamuto medžiojimo įgūdžiai.

Kas dar mums, šitoms padūkėlėms moterims, patinka?

Kai vyras sumoka sąskaitą

Būūū, jau girdžiu lojant feministes. Aš manau, kad sąskaitos yra vyrų reikalas. Visų pirma, ir Delfi yra rašęs, kad didelė dalis vyrų uždirba daugiau nei moterys. Antra, visas pasaulis žino, kad šalia savęs turėti gražią moterį yra privilegija, kad mes jus puošiame, o už šitai dera susimokėti. „Kaip tu drįsti!“ – jau girdžiu šaukiant pilno užpakalio dengimo triusikų nešiotojos gretathunbergininkes. Visos protingos moterys tą žino ir praktikuoja, tik gal nedeklaruoja garsiai. Tai yra nerašytos taisyklės, pasimatymų etiketas. Kartais mes galime apmokėti ir retsykiais pasisiūlysime tą padaryti.

Sąskaitos apmokėjimas nereiškia, kad mus reikia išlaikyti visame kame. Toks yra džentelmeniškumo gestas. Čia jums ne per pusę sąskaitas besidalinantys skandinavai (kurie ir tai su užsienietėmis atitinkamai koreguoja savo požiūrį ir elgesį).

Draugė pasakojo ironišką istoriją, kaip po meilės nakties kavalierius atsiuntė žinutę ne su „labas rytas“ arba „geros dienos, gražuole“, bet mokėjimo reikalavimą per banko programėlę susimokėti už savo vakarienės dalį. Prabundi – bam į nosį sąskaita. Baisus įžeidimas. Šituos dalykus labai svarbu iš anksto susitarti, nes čia yra dalykai, kurių neišsiaiškinus lengva išsiskirti.

Gėlių tai jau tikrai visos norim

Internetuose pilna memų apie moteris, reikalaujančias iš vyrų gėlių. Aš galvoju, kad vyras pats turi susiprasti, jog dama pageidautų gėlių, o jeigu ne, mes jiems galime subtiliai – arba gana tiesmukai – apie tai užsiminti.

Turėjau kavalierių, kuris neleisdavo gėlėms nudžiūti – dovanodavo gėles kas keletą dienų. Nuvysta vienos, naujos jau stovi ir aromatą skleidžia. Tai yra labai geras ženklas apie vyrą. Aišku, jeigu ne narcizas ir psichopatas, šitie moka itin lipšniai ir greitai savo aukas aplink pirštą apsukti. Bet gėles paimsim iš visų, ir iš narcizų, ačiū. Tik neneškit pačių narcizų gėlių. Mums tinka rožės, tulpės, įvairaus sukirpimo skoningos puokštės, arba klauskite moters. Gavusi didžiulę puokštę, o dar jei atneša tokiomis prasikaltusio šuniuko akimis, beveik visas nuodėmes galima vyrui atleisti.

Dovanos irgi gerai

Nereikia vestis į prabangią parduotuvę per pirmą ar antrą pasimatymą, bet esant santykiams, adekvatus vyras ir pats nori papuošti savo moterį. Čia atsiminiau vieną dalyką. Man labai patinka mylimam vyrui dovanoti dovanas. Kartą bičas labai nustebo, kai jam kažką padovanojau. Man buvo labai keista. Tai aišku, čia juk ne žaidimas į vienus vartus.

Leiskite mums jus paguosti (esant santykiams, o ne visus iš eilės)

Moterys yra profesionalios guodėjos. Neturiu problemų dėl pažeidžiamo, nuliūdusio, susikrimtusio vyro ir jaučiu, kad tai yra mano pareiga jį paguosti. Ašaros irgi yra OK. Mano galva, jei vyras su moterimi verkia, tai yra didesnis intymumas ir pasitikėjimo įrodymas negu seksas. Vyrai, nebijote verkti prie savo moterų. Mes jus priimsime ištiestomis rankomis.

Džentelmeniškumas ir elgesys viešumoje

Šitas labai svarbu. Durų ir automobilių durelių atidarymas (tik gal kėdės pristūmimas man galvoje suponuoja komedijų scenarijus, kai dama nugriūna). Nebėkite pirmas, eikite kartu su dama. Nekėblinkite iš paskos, jei einate su dama. Jūs lygiaverčiai partneriai. Demonstruokite tai aplinkai. Vienos moterys labiau vertina fizinį ryšį, kitos mažiau. Man, pavyzdžiui, patinka viešumoje laikytis už rankų, bet nepatinka kitoks jausmų demonstravimas.

Tėviškumas

Šitą daug vyrų su moterimis praktikuoja pasąmoningai, apie tai negalvodami. Aš jums turiu siurprizą – labai didelei daliai moterų patinka tėviškas rūpestis, ypač toms, kurios pasąmoningai ieško vyresnio partnerio. Priimkite tai ir tiesiog dukrinkite savo moterį per rūpestį, patarimus, grįžtamąjį ryšį ir emocinę paramą. Tik jau nereikia barti ar bausti, kaip tėvui.

Atsakomybė

Santykių ekspertas Darius Ražauskas sako, kad moterims be proto svarbus saugumas, nes mūsų nervinė sistema kitokia. Aš šito nežinojau, ir kaip miela, kai kažkas ateina ir sugriauna visą ištisais dešimtmečiais statytą feminizmo teoriją. Moterims reikia saugumo, todėl jos nori gana greito santykių pripažinimo ar įtvirtinimo. Nežinau, ar tai tiesa. Psichologiškai turbūt net ir labai stiprioms ir savarankiškoms moterims norisi globos ir saugumo.

Ryžtingumas

Negaliu pakęsti kiauksėjimo pabrukus uodegą ir trynimosi aplinkui. Sakyk, kaip yra, ir daryk, arba varyk iš čia ir netrukdyk man.

Pradėti kalbėti apie seksą antroje eilutėje

Taip daryti gali tik visiški nepraustaburniai ir neauklėti jaunikliai, kaip ir nereikia siųsti penio nuotraukų neatsiklausus. Man asmeniškai nepatinka ir net nelabai įdomu. Ne nuo to reikia pradėti. Spėsit.

Reiktų išmokti susivokti, jei nesate moters lygoje

Tokiu atveju reikėtų mandagiai ir tyliai pasitraukti. Prie manęs kartais kimba visokio plauko menki jaunikliai, kurie neturi nuovokos, kad su manim, kaip sakyt, yra reikalų. Reiktų savęs paklausti, ar yra kažkas, ką tai moteriai galiu pasiūlyti? Nes norėti yra viena, o galėti – visai kas kita. Aš anksčiau tokius pasilikdavau iš gailesčio arba nuobodulio, bet dabar man to nebereikia. Adekvačiai vertinkite savo galimybes.

Tai tada būtų tiek, o dabar jau bėkit gėlių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)