L. Šurnaitė neslėpė, kad jau „geležine“ tapusi jos laimės formulė yra tiesiog laikas sau. „Galbūt per tą laiką pabūsiu su šeima, o gal pabūsiu viena. Bet laikas sau yra tas dalykas, kuris mano dienotvarkėje privalo būti“, – sakė ji.

Moteris atskleidė, kad vienas mėgstamiausių jos užsiėmimų – pasivaikščiojimas gryname ore. „Tai pats paprasčiausias nemokamas dalykas“, – šypsojosi ji.

Tuo tarpu I. Stonkuvienė pasakojo vienos laimės formulės visiems atvejams neturinti.

„Kiekviena diena turi būti sukurta pagal kiekvienos dienos nuotaiką. Manau, kad reikalingas reagavimas į tuometinę emociją, tiesiog paklausk savęs, kas tą akimirką tau suteiktų laimę. Jei manęs vaikai neranda namuose, tai jie žino, kur esu: arba antrame aukšte, kur yra skalbyklė, džiovyklė ir pan., arba drabužinėje, kur perdelioju sukneles spalvomis ar dėlioju derinius. Aš taip pailsiu“, – pasakojo I. Stonkuvienė.

Moterys neslėpė, kad gerą nuotaiką suteikia ir gera išvaizda bei aplinkinių dėmesys, tačiau kartais užtenka ir būti gražiai tiesiog sau.

„Nebūtina gauti išorinio dėmesio, kad gerai pasijaustum. Jei gerai jaučiuosi ar patiko kažkoks naujas lūpdažis, tai man tiesiog smagu pačiai žiūrėti į veidrodį ir to užtenka. Vidinė gera savijauta ir negalvojimas, ką pamanys kiti, man atrodo yra pats tikriausias dalykas. Tą gerą energiją gali ištransliuoti kitiems, o ne laukti to iš jų“, – sakė L. Šurnaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)