Moteris pateikia itin smulkmeniškus patarimus, kaip įtikti milijonieriui.

„Vyrai ilgai matė moteris kaip sekso objektus, tad kodėl moterys negali matyti jų kaip piniginių?“, – sako ji.

Šiuo metu Londone gyvenanti A. Bey pažėrė tikrų „išminties perlų“ toms, kurios siekia užkariauti pasiturinčio vyro širdį.

„Aukšto kalibro moteris susiras ir aukšto kalibro vyrą“, – įsitikinusi A. Bey.

Pasak jos, pasiturintys vyrai tikisi, kad moterys žinos tam tikras šio žaidimo taisykles.

„Turtingi vyrai mėgsta nulakuotus nagus. Jiems tikrai nepatinka, kai moterys visai nesilakuoja nagų, net jei manikiūras ir atliktas, vis tiek verčiau nusilakuokite juos bent jau neutralia spalva“, – teigia A. Bey.

Antrasis moters įspėjimas – esant pasimatyme, padėti telefoną į šalį. Pasak A. Bey, vyrai jai pripažino, kad tai viena labiausiai erzinančių moterų savybių. Pačios moters manymu, turtingi vyrai dažnai yra egocentriški, todėl nori būti dėmesio centre, o telefonas tam trukdo.

„Žinau, kad tai juos erzina, jiems nepatinka, kai moteris darosi asmenukes ir naudojasi soc. programėlėmis, o ne skiria jiems savo dėmesį“, – paaiškina A. Bey.

Moteris ragina atsisakyti ir per didelio makiažo kiekio, esą tai taip pat nepatinka turtingiesiems. „Žinoma, pasidarykite makiažą, eksperimentuokite, bet būkite užtikrinta, kad jo nepadauginsite. Tai taip paprasta“, – sako A. Bey.

Pasimatymų trenere vadinama moteris taip pat pažymi ir netinkamą merginų aprangą – pasak jos, viešumoje nederėtų rengtis pernelyg vulgariai.

„Jei einate į pirmąjį pasimatymą ir ruošiatės vakarieniauti – nepasirodykite su vakarėliui skirta apranga. Tai visai nederama ir neelegantiška“, – tikina A. Bey.

Ji priduria, kad reikėtų ir nesikeikti, nekalbėti grubiai, nes tai asocijuojasi su agresija. „Turtingi vyrai žavisi moteriškomis moterimis“, – sako moteris.

A. Bey teigimu, blogiausia, ką jos mokinė gali padaryti, tai paprašyti vyro pinigų. „Aš pritariu finansinei paramai ar dovanoms, tai labai vyriška“, – sako moteris, tačiau tikina, kad niekada nereikėtų tiesmukai prašyti pinigų.

„Verčiau jau tik užsiminkite, pasakykite, kad svajojate apie kokį nors daiktą, kuris jums per brangus, ar jums reikia pagalbos. Taip jie manys, kad patys sugalvojo jums padėti, tačiau realybėje jūs jau seniai sėjote tai jo galvoje“, – „strategija“ dalijasi A. Bey.

Tiesa, tokie moters mokymai sulaukia ir daugybės kritikos. Internautai piktinasi ir aiškina, kad moterys nebeturi niekam įtikti ir patikti, o milijonus užsidirbti gali ir pačios.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)