Šio straipsnio herojės Ievos gyvenimo istoriją būtų galima padalinti į dvi dalis. Vienoje Ieva – lengvojo kultūrizmo varžybų čempionė, šluostanti nosis šimtams dalyvių. Antroje – kultūristės karjerą užbaigusi, tačiau su sportininkėmis aktyviai bendraujanti verslininkė.

O su kultūristėmis Ieva bendrauja dėl vieno, itin svarbaus niuanso, kadaise rūpėjusio ir pačiai pašnekovei, – varžybų scenai skirtų bikini kostiumėlių. Šiandien I. Zubkevičė sako, kad minėtų kostiumėlių gamyba yra pagrindinė jos gyvenimo veikla.

„Daugiausia kostiumėlių gaminu lietuvėms, tačiau į mane kreipiasi ir sportininkės iš Skandinavijos šalių, Anglijos, kostiumėlių yra tekę siųsti ir į Singapūrą“, – apie verslą pasakoja I. Zubkevičė.

Šiame interviu Ieva papasakojo išties įdomią savo gyvenimo, o kartu ir verslo, istoriją. Pašnekovė paaiškino, kuo ypatingi yra varžyboms skirti bikini kostiumėliai, kiek laiko trunka jų gamyba ir kiek tokie kostiumėliai kainuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją