Moteris daugeliui įsiminė ne tik dėl puikių kulinarinių sugebėjimų, šilto bendravimo ir plačios šypsenos, bet ir dėl moteriško žavesio. Nors Ilonos kūno linijos itin moteriškos, šefė užtikrinta – ne kilogramai nulemia moters grožį, rašoma pranešime spaudai.

„Aš mėgstu sakyti – arba atrodai, kaip nori, arba valgai, ką nori. Visi mes turime sau vienokių ar kitokių pastabų, tačiau svarbiausia – vidinė būsena. Kai myli gyvenimą, esi apsuptas brangių žmonių bei teigiamų emocijų – tada jautiesi gražus. Esu laiminga mama ir žmona, pildosi mano svajonės derinti aistrą kulinarijai ir televizijai. Gal ir norėčiau atsikratyti kelių kilogramų ir kartais peikiu save už tai, kad per dažnai leidžiu sau lepintis skaniu maistu, tačiau myliu save tokią, kokia esu“, – šypsosi žinoma moteris, kurios nuveiktų darbų sąraše šiandien – ir naujasis kulinarinis projektas „Maisto kelias“.

Žinoma šefė pabrėžia – net ir su keliais papildomais kilogramais ji jaučiasi graži, jai patinka ryškūs, stilingi drabužiai, o ne figūrą maskuojantis platūs rūbai.

„Niekada nesistengiau paslėpti savo kilogramų po beformiais drabužiais. Visada buvau truputį maištautoja. Žinoma, į veidrodį žvelgiu realistiškai ir nekvailioju su visiškai nei pagal amžių, nei pagal figūrą netinkančiais rūbais, tačiau mėgstu ryškius ir įsimintinus drabužius“, – apie savo stilių sako Ilona.

Kiekvieną šeštadienio rytą televizijos žiūrovus iš lovos kelia trys gero maisto ekspertai – Ilona Juciūtė-Čibirkienė, šefas iš Šri lankos Dilan Dampella Gamage bei legendinės grupės ŽAS narys Gidonas Šapiro-Bilas.

Trijulė keliaudama maisto keliu aplankys visas dešimt Lietuvos apskričių, išragaus autentiškus tam kraštui būdingus patiekalus, susipažins su ilgaamžėmis maisto tradicijomis ir ieškos dar neatrastų kiekvieno regiono kulinarinių kampelių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)